Montaż głośników Pioneer-pytanie

11 Wrz 2013, 19:15

Ostatnio zakupiłem głośniki ts-g1311 pioneer i chcę je zamontować do radia Pioneer Deh-3400ub. Niestety nie posiadam wzmacniacza. Kupiłem kabel miedziany i chciałem podłączyć pod wolne miejsce w radiu, lecz okazało się, że w 2 miejscach które są wolne nie ma blaszek które mają przewodzić prąd. Mam więc pytanie czy mogę je wsadzić razem z innymi pod jedna blaszkę? Będą wtedy po 2 kable na 1 blaszkę. Czy będzie to działać w ten sposób ? Albo może powiedzcie jak można by je podłączyć inaczej. Jeśli chodzi o te sprawy to jestem zielony więc proszę o proste wytłumaczenie :) Samochód Honda Civic VI
marcin9512
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 05 2013
Auto: Nie mam

18 Wrz 2013, 20:46

Głośniczki zamontowałem i grają, teraz pora na jakiś wzmacniacz i subwoofer. Zastanawiam sie nad tym [link do oferty na Allegro wygasł] Co o tym myślicie i jaki do tego wzmacniacz?
marcin9512
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 05 2013
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Trzymaj się odpowiedniego pasa ruchu
    Kierowcy często zapominają o zasadach ruchu drogowego i na drodze dwupasmowej jeżdżą lewym pasem, a na drodze trzypasmowej środkowym i lewym. Tymczasem w Polsce obowiązuje ruch prawostronny, co w praktyce zobowiązuje kierowców ...