REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
niestety nie mamy tu ludzi którzy siedzą w garażu, głównie internetowcy.bonifacy napisał(a):Generalnie to my tylko dwaj tutaj coś proponujemy
Do mnie to czy do kolegi Kao Jeśli do mnie to wybacz nadal się gubisz . Chcesz na siłę przeforsować swój punkt widzenia który jest błędny . Ludzie to czytają i wyciągają wnioski .Opanuj się. Uważam temat za zakończony tym bardziej że kolega wybrał już sposób podłączenia .MotoAlbercik napisał(a):Chyba mnie nie zrozumiałeś. Nie wiem jak Kao.
Ale podsumuję co proponuję. Nawet jeżeli gdzieś tam w którymś poście się pogubiłem.
Najlepszym rozwiązaniem są dwa wentylatory na dwa biegi. Pierwszy bieg obu wentylatorów na klimę, a drugi bieg obu wentylatorów na ciecz chłodzącą. Inaczej sie nie da, bo nie ma elektroniki do sterowania nimi.
Jeżeli będą dwa na jednym biegu, to jeden wentylator na klimę, a drugi na ciecz chłodzącą silnik.
bonifacy napisał(a):Do mnie to czy do kolegi Kao Jeśli do mnie to wybacz nadal się gubisz . Chcesz na siłę przeforsować swój punkt widzenia który jest błędny . Ludzie to czytają i wyciągają wnioski .Opanuj się. Uważam temat za zakończony tym bardziej że kolega wybrał już sposób podłączenia .