Nie moge nigdzie znalezc do swojego diselka 2,5 mostu o przlozeniu 4.625,bezyna 3.0 ma takie same i moje pytanie czy bedzie pasowal od benzyzy do disla?
Nie no jak V6 to raczej mało tego na resorze wyszło jeśli wogóle był P1 na resorach z 3.0V6 bo chyba razem z wejściem do Pajero V6 z tyłu wsadzano do tego silnika springi. Ale coś mi sięnie wydaje żeby 2.5TD miał takie same przełożenie jak 3.0V6
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Przebieg, rocznik, stan czy marka? Co jest ważne przy zakupie? Szukam auta minimum 2010r. z przebiegiem 100tys. Max., do którego nie będę nic musiał dokładać. Chcę aby miał bogate wyposażenie i spalanie na poziomie 7-8l. Oczywiście bezwypadkowy i od pierwszego właściciela – ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.