Motoraporter i tym podobne opinie

03 Paź 2014, 16:40

Nie wiem czy odpowiedni dział wybrałem ale mam jeszcze do was takie pytanie co sądzicie o usługach jakie ta firma świadczy i czy ich usługi warte są pieniędzy jakie sobie życzą za swoje usługi???
matheo789
Początkujący

Miejscowość: Białystok

05 Paź 2014, 16:23

ktoś się wypowie poleci lub odradzi???
matheo789
Początkujący

Miejscowość: Białystok

06 Gru 2014, 01:36

znalazlem auto, Motoraporter wyslal "experta", raport nie wykazal ZADNYCH nieprawidlowosci, tydzien po uzytkowaniu (drogiego) auta sypnelo alarmami z komputera, lakiernik wskazal prawie WSZYSTKIE elementy lakierowane, auto totalnie powypadkowe uderzone z kilku stron... Uwaga: Motoraporter twierdzi, ze nie ponosi zadnej odpowiedzialnosci - zwrocili tylko pieniedze za sam raport.... "gratulacje" za postawe firmy, ale nie moge polecic nikomu takiej formy sprawdzenia auta... wszystko mam udokumentowane
kupiec71
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 05 1971
Auto: VW Golf 7
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2013

08 Gru 2014, 15:31

@kupiec71
Witam tu Marcin z Motoraportera. Istotnie przyznaję że na zleceniu z samochodem jakie nam Pan zlecił zaliczyliśmy wpadkę. Nie kryliśmy tego od początku. Do tej pory wyjaśniamy sami jak to się stało. Na pewno zawiódł czynnik ludzki, choć jako zespół dokładamy wszelkich starań do rzetelności i jakości usługi. Przeprosiliśmy Pana i zwróciliśmy kwotę jaką nam Pan zapłacił.
Nasz prawnik przejrzał całość sprawy i zasugerował jak rozwiązać ten problem mając na względzie dobro klienta czyli Pana. Dominik podczas rozmowy przekazał co należy zrobić żeby miało to sens prawny i odniosło skutek.
Wiem że jest to *****iające i sam jestem nieźle rozczarowany że osoba która pracowała u nas ponad rok dała ciała. Zaręczam, że nie zostawimy Pana bez pomocy ale proszę przejść procedurę jaką przekazał Panu Dominik. Jeżeli potrzebuje Pan pomocy w napisaniu dokumentów potrzebnych do wyegzekwowania Pana praw od sprzedajacego to przecież zaoferowaliśmy to.
Ze swojej strony mogę zapewnić że wyjaśniamy wewnętrznie tą sprawę bo za dużo zainwestowałem w tą markę żeby odpuścić.
Za szybko Pan zadziałał, ta negatywna opinia nie była potrzebna, bo nie zostawimy Pana bez wsparcia.
martos76
Obserwowany

Auto: Ford Mondeo

09 Kwi 2015, 00:22

Sprawa reklamacji pomiędzy mną, a spółką Motoraporter o nieprawidłowo wykonany raport została załatwiona ku obupólnej satysfakcji
kupiec71
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 05 1971
Auto: VW Golf 7
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2013

24 Gru 2017, 07:59

Odradzam. Zakupiłem u nich raport w celu weryfikacji auta które znajdowało się 500kn ode mnie. Zaczęło się od małej ilości zdjęć jak przekazała Pani z firmy padła bateria w aparacie. Rozumiem błąd ludzki. Potem niby wszystko ok. Regulacja fotela pasażera ok a jej nie ma. Błędów brak. A od razu wyskakiwał komunikat skontaktuj się z serwisem. Do wymiany świece koszt 1200zl. Podgrzewane fotele działają sprawdzone bo rzeczoznawca chciał się ogrzać a jak się okazało wcale tak nie jest. Po konfrontacji z serwisem usłyszałem że ten model jest znany z takiej usterki i ponoć po minucie grzanie się wyłącza. No ale przez ten czas można się ogrzać. A szczerze nawet nie zaczynają grzać. Elektronika cała działa łącznie z przyciskiem klapy bagażnika który na start musiałem wymienić. No ale przecież podczas oględzin wszystko działało i potem się zepsuło łącznie z silnikiem który na start był do wymiany. Stanowczo odradzam korzystanie z serwisu tej firmy to pieniądze wyrzucone w błoto. Auto niby godne polecenia i wszystko sprawne a w rzeczywistości kupiłem szrot. Nie polecam :twisted:
piotr1984
Obserwowany

Prawo jazdy: 30 09 2004
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Opel Insignia
Silnik: 2.0 CDTI 160km
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2009
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Concept Study CS1 2002
    Koncepcyjne BMW Concept Study CS1 przedstawia wizję przyszłego "niewielkiego" modelu BMW. Elementem determinującym styl tego czteromiejscowego studyjnego kabrioletu jest swoista więź tworzona przez eleganckie i lekkie nadwozie ...