Przymierzam się do zakupu swojego pierwszego samochodu. Do wydania mam ok. 10 tys. PLNów. Mam w związku z tym dylemat. Biorę pod uwagę Hondę Civic VI 1.4i. W takiej cenie mogę mieć model mniej więcej z 97 może 98 roku. Za te same pieniądze można dostać Rovera 25 ze 100 konnym turbo dieslem z rocznika 2000 a nawet 2001. Podobno Roverki lubią się psuć. Co wybrać w takiej sytuacji?
Bezdyskusyjnie Hondę...mimo rocznika.
Naprawdę mam pogląd na auto marki Rover u sąsiada i jest bardzo kiepsko,bo stale się coś psuje,są kłopoty z częściami i sąsiad kładzie w swojego Rovera 414 d niemałe pieniążki...
Czyli jednak Honda. Tak myślałem:) A gdzie najlepiej szukać dobrego egzemplarza? Giełda? Komis? Czy przy obecnym kursie Euro opłaca się jechać po autko na zachód?
PS. Myślałem też o Astrze II. Co myślicie o tym autku? Silnik 1.4 16V 90KM albo jakiś diesel??
I jeszcze jedno:) Jeśli już Honda to czy duża różnica w awaryjności i trwałości jest pomiędzy wersją japońską 3 drzwiową a modelem 5 drzwiowym produkowanym w Europie?
Wodorowa ciężarówka Toyoty na ulicach Los Angeles Mieszkańcy Los Angeles i Long Beach będą mieli niedługo okazję oswoić się z widokiem zaskakująco cichej ciężarówki. 23 października rozpocznie się długofalowy test prototypowego samochodu ciężarowego Toyoty napędzanego ...
Mając na myśli zródło zakupu,to tutaj nie ma reguły...
Ja zacząłbym od lokalnych ogłoszeń w gazecie.Zwykłych anaonsów w codziennej gazecie.U nas są fajne ogłoszenia w dodatku "weekend" w Głosie wielkopolskim w soboty.
No i bardzo trudno znaleźć civica, który będzie godny uwagi:( A co myślicie o Fiacie Bravo JTD 105 KM? Warto?
Np.
1. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 2. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 3. [link do oferty na Allegro wygasł] 4. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] /item638928973_fiat_bravo_1_9td_100km_z_klima_el_piekny_zadbany.html
Co o nich myślicie?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.