Muscle car

23 Mar 2011, 11:32

Znalazłem to forum i ten topic przez google bo jestem na etapie poszukiwania ciekawego egzotyka...

Pierwszy post ciekawy... a reszta? Ale to chyba normalne na polskich forach że moderatorzy śpią. Ile odpowiedzi nie oftopowych? DWIE? A reszta, umoralniające gadki.

Ciekawe czy ów 18latek zakupił auto i jakie.

Moje pierwsze auto miało 200KM i RWD. Czy mnie obróciło? Owszem nie raz nie dwa. Dlaczego? Bo chciałem. Potem już tylko był z tego FUN. A to że zgiąłem felgę, wahacz? Nauczyłem się ile to kosztuje i szacunku do zarobionej kasy. Powiem więcej, żonie pierwsze auto kupiłem 150konne RWD. Cieszyła się jak dziecko jak jej pierwszy raz w zime tyłem machnęło. To trzeba lubić.

A czy od razu Cię obróci? Owszem jak będzie ostro padało i ostro dasz gazu na łuku.

Co do systemów i czy dają bezpieczeństwo? Im więcej systemów tym się szybciej jeździ....
A teraz szukam temtatu do powitań po odgrzaniu tego kotleta :mrgreen:
RWD
Jeronimo
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
1

23 Mar 2011, 12:48

jazda przy ojcu spokojnie heh ale sam wyjedziesz to jak szatan bedziesz
<szpan na max ja ostro jezdze>
mój brat jedzi kolo domu spokojnie ale jak sie oddali to sandał mu i pedał do podłogi chociaz nie przywalil nigdzie ma 6 mies prawko ale auto 150koni a ciekawe jak jazda takimi smokami? jazda jazdą a co z explotacja to nie fiat myslales nad tym ?
Papież? A ile on ma dywizji?

J. Stalin
emilo222
Aktywny

Miejscowość: kuj-pom inowrocław
0

23 Mar 2011, 16:18

muscle car rowniez moje marzenie ... aczkolwiek jak chcesz kupic odrestaurowanego to ponizej 100tys za fajny model nie masz co marzyc... kupisz za 20tys do renowacji i bedziesz musial wsadzic minimum 50tys zeby wygladal i jezdzil spoko... a co do spalania w tych autach małych silników sie nie wsadza wiec np John Barett lub fabryczne to 30-40L/100 fajny jako dodatkowe auto do zabawy:)
Qube
Nowicjusz

0

24 Mar 2011, 08:56

Nie 30-40 litrów, tylko 20-30 litrów to raz...

Dwa nie 100tys za fajny egzemplarz a znaczniej.

Kupić za 20-30 i włożyć 50-60tys zakładając że się sporo rzeczy robi samemu i masz w pełni odrestaurowane auto na tip top.

Oczywiście jak kupisz i zlecisz odrestaurowanie w super hiper drogim warsztacie to.... właśnie, sky is the limit.
RWD
Jeronimo
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
0

02 Lis 2016, 15:57

Boże ludzie... Chłopak zapytał jaki samochód ma kupić na start i podał jakie go interesują... kogo obchodzi wasza opinia? Bo chyba nie to jest tematem tej dyskusji.
Scape
Obserwowany

Auto: Honda Civic VI coupe
0

02 Lis 2016, 16:13

A dla Ciebie brawo za odgrzanie starego kotleta..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Elektryczna Toyota C-HR i model IZOA
    Toyota zaprezentowała na targach Auto Shanghai 2019 dwa nowe modele elektryczne. Nowa Toyota C-HR oraz spokrewniony z nią model IZOA to pierwsze samochody elektryczne na baterie Toyoty, które zadebiutują w Chinach. ...