Musso

23 Mar 2009, 21:52

Witam wszystkich .Mam prosbe jak mozecie mi doradzic jakie musso jest lepsze czy z automatem czy z manualna skrzynia bo w niedlugim czasie mam zamiar kupic ten samochud i chcialem sie dowiedziec cos wiecej naten temat.I jeszcze jak mozecie mi wytlumacvzyc czym sie rozni musso od sanyg yunga to tesame silniki chyba ,slyszalem ze SY naped lepiej sie zalancza i jest mniej zawodny jak mozna to mi wytlumaczcie dzieki pozdrawiam narazie gerchart
gerchart
Nowicjusz

23 Mar 2009, 23:05

automat będzie wygodniejszy, manual tańszy w obsłudze.
ssang i daewoo to bliźniaki, różnice będą albo żadne albo bardzo niewielkie. niestety czym się różni (o ile się różni) załączanie napędów to nie wiem.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Rajdowy hat-trick Toyoty
    25 sierpnia 2019 r. trzy załogi zespołu Toyota Gazoo Racing zajęły całe podium ADAC Rally Deutschland. Przy okazji przypomnijmy inne, potrójne zwycięstwa Toyoty, które wydarzyły niegdyś się w Afryce. Hat-trick. ...
    Mocny, wytrzymały silnik - samochód do driftu
    Drugim istotnym elementem driftowozu jest silnik. Musi z łatwością wprawiać koła w ruch, dawać dużą moc, by nawet w poślizgu można było dogonić rywala i być niebywale wytrzymały. Moc samochodów driftingowych niejednokrotnie ...