Muzyka

05 Cze 2007, 17:21

Red Hoci super zespół ...
aktualnie slucham Nelly Furtado :) jakas taka lekka muzyczka na zakończenie dnia
crazyman
Nowicjusz

06 Cze 2007, 01:06

Heh, w mojej kolekcji MP3 znalazła się ostatnio pełna dyskografia AC/DC, więc Highway To Hell, T.N.T., Problem Child, Bad Boy Boogie i inne ich utworki to u mie w autku ostatnio podstawa! ;)
DFireCrow

06 Cze 2007, 11:24

Fire Crow napisał(a):Heh, w mojej kolekcji MP3 ...

Nawet głośno o tym nie myśl, bo Ci zaraz do domu CBA wpadnie... :mrgreen:

A BTW - szukam dyskografii The Mamas and the Papas i Alphaville (o ile ktoś ich w ogóle pamięta...) - chętnie wymienię na coś z kolekcji własnej... Oczywiście w zakazanym formacie... ;)
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1990

24 Cze 2007, 17:46

Ja słucham przede wszystkim Metalliki, Slayera i Rage Against The Machine. Moje ulubione piosenki to z Metalliki: "The Unforgiven", "Nothing Else Matters" i "Master of Puppetss". Ze Slayera "Cult" i "Angel of Death", a z Rage'a "Killing in the Name" i "Born of a Broken Man".
Opel Astra III sedan...^^Gliwice RLZ**
Schwabschreiber
Początkujący

Miejscowość: ^^Ożarów Mazowiecki City^^ Passat 2,0FSi Vectra 1,9cdti Clio 1,2

28 Cze 2007, 14:07

Ja słucham różnie w domu nie mam prawie owgóle czasu ( kapiel , kolacja i ide spać ).Ale w samochodzie obecnie slucham plyty maryli rodowicz i K.A.S-y. a tak ogólnie to lubie polski ROCK i polskich HIP HOP a co najdziwniejsze nieprzepadam za zagraniczną muzyką.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

28 Cze 2007, 21:20

fourup napisał(a):[ Alphaville (o ile ktoś ich w ogóle pamięta...)

Nie te roczniki forumowiczów chyba Fourup.. :wink: Niestety gdzieś mi ich płyta zginęła.. :( Ale jak chcesz mogę Ci pożyczyć Rubika. :mrgreen:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowco! Odłóż smartfon podczas jazdy
    Badania pokazują, że wykonywanie połączeń przez kierowcę trzymającego telefon/smartfon w dłoni podczas jazdy dwukrotnie zwiększa ryzyko wypadku. Z kolei czytanie i wysyłanie wiadomości zwiększa to ryzyko aż 6-krotnie(1). ...

06 Lip 2007, 12:49

A teraz słucham Beyonce.. niekoniecznie z upodobania, ale dostalem do obejrzenia taki telefon samsung F300 z paroma kawałkami wgranymi przez producenta. Nie chcę zaśmiecać go swoja muzą zanim oddam, więc słucham tego co jest
crazyman
Nowicjusz

08 Lip 2007, 09:25

A to w zależności czym jadę, z kim i gdzie :PP :D:D:D ;)
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

08 Lip 2007, 13:53

Ja najczęściej słucham radia:):):), a stojąc w korku Techno:)
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

30 Lip 2007, 11:40

Rock , Metal.. czasem blues , reagge ..
P.S
fire Crow nie ma to jak jadąc autostradą słuchać TNT albo Dirty Deeds Done Dirt Cheap :D
a polecam : Motorhead - Sword of Glory z najnowszego albumu Kiss Of Death :twisted:
Death Angel
Początkujący

30 Lip 2007, 19:26

Lubię słuchać w formie techno coś podobnego 8), ale w moim aucie przyda mi się subwoofer, żeby przejeżdżać powolutku przez miasto, gdzie jest dużo ludzi, ziomów i do tego jeszcze głośnej muzyki. :D

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

06 Sie 2007, 10:06

To co w temacie...
Ja odpowiem: Mam 16 lat i odziwo nie jestem dresikiem i nie słucham hip-hopu tylko Heavy Rock,Alternative Rock noi i za na 20 lat jakiegoś fajnego Pop-u.
I tutaj przy okazji wam powiem ,że mając okazję jazdy samochodem mojej siostry właczyłem sobie kawałem PaPa Roach - Dead Cell poprostu odrazu sama noga mi sie zsunela do podlogi razem z pedalem gazu:P.Niewiem czemu tak samo mam mp4 wsiadam na rower puszczam jakis fajny kawalek i nagle sie oreintuje ze jade rowerem 40 :dCzy ma ktos tak?:D
Moje ulubione zespoły:PaPa Roach, Guano Apes,Metalica itd itd itd
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

06 Sie 2007, 14:44

Tak, puszczam Highway To Hell, AC/DC w drodze na Stansted i jakoś tak natrafiam na opór podłogi... A potem licznik pokazuje piękne 130mph... Ale na rowerze nigdy nie słuchałem muzy na słuchawkach, zbyt niebezpieczne! Tymbardziej przy zdolnościach niektórych Polskich kierowców... Zresztą wszędzie się zdarzają pierdoły... Tak jak ostatnio wrypał się we mnie motocyklista, bo nie widział migacza i świateł stopu...
DFireCrow