REKLAMA
Witam, zamierzam kupić swój pierwszy samochód w wakacje, natomiast mam problem nad wybore miedzy honda civic w sedanie lub bmw. Budzet stosunkowo niski ale musi wystarczyc- 3000. mam na oku takie samochody jak [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] lub [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł], te samochody najbardziej mi odpowiadaja tylko pytanie czy za taka cene nie dostaje złoma? Na ogloszeniach wszystko fajnie ale nie chce pozniej sie nie milo rozczarowac... Pytanie czy taki zakup bedzie dobry, na co uwazac itp, prosze o wszystkie rady. Ps. prosze mi nei pisac tekstow typu - kup se seicento albo tico na pierwsze auto, poniewaz zle bym sie czul w takich autach, a to ze bede kupowal pierwsze auto nei znaczy ze wczesniej nie jezdzilem autami bo jezdzilem i to sporo... To tyle, prosze o konkretne odpowiedzi, pozdrawiam
dodam jeszcze, że interesują mnie modele tylko z gazem, wiadomo bo taniej, z benzyna bym czesto nie pojezdzil hehe