Witajcie, chcę kupić auto, które mało pali. Jestem przedstawicielem handlowym, jeżdżę tylko po mieście i okolicach, średnio robię dziennie 50-60 km i często na krótko wyłączam silnik. I moje pytanie jest takie czy rzeczywiście skoro często gaszę i odpalam auto to nie powinnam kupować na diesel. Tak mi powiedzieli w komisie, ale nie wiem czy im wierzyć...
Światowa premiera Golfa GTI W halach targowych nad Jeziorem Genewskim Volkswagen prezentuje – obok Golfa GTD – także seryjną wersję nowego Golfa GTI. W nadwoziu na bazie Golfa VII można zauważyć liczne elementy stylistyczne typowe dla GTI, ...
Warsaw Extremizer Motor Cup / relacja 10 Rocznica Imprez SSS – I RUNDA już za nami! Od 10 lat Stowarzyszenie Sprintu Samochodowego organizuje imprezy motoryzacyjne. Zaczęło się od propagowania ¼ mili w Polsce. Obecnie SSS to nie tylko ćwiartka, a ...
Pb95. Dzisiaj u mnie na renomowanej stacji 3.97zł. Z jaką mieszaną radością i pogardą zerkałem tankując benzynką swoją Zafirę na tankujących LPG swoje V6-stki Jeździli taniej niż ja i w jakim stylu A ja nigdy nie przerabiałem na junkersa, bo jestem wyznawcą benzynki.. nie wiem czy słusznie..
a widzisz kolego,ja wczoraj tankując swoją Mazdę(niestety nie V6) ale za to z porządną instalacja lpg(zenit pro) ,patrzyłem z politowaniem na tych tankujących benzynę a tym bardziej ropę. U nich ~4 blachy na liczydle a u mnie było 1,62,tak więc rozumiesz... jeszcze chwila i zacznę rozglądać się za V8
MrRagaFull napisał(a):patrzyłem z politowaniem na tych tankujących benzynę a tym bardziej ropę. U nich ~4 blachy na liczydle a u mnie było 1,62,tak więc rozumiesz...
Jednak w naszym klimacie najlepiej sprawdza się benzyna, choć oczywiście najoszczędniej jest na gazie. Z drugiej stronie najpraktyczniej na dieslu - wybór każdy musi podjąć sam.
Ale Panowie, po co sobie wytykać 'stanie' lub 'niestanie' na pb. kwestia preferencji. tym tropem ktoś może zarzucić, że ci co jeżdżą na pb to nieumiejący oszczędzać mówiąc delikatnie. Nie w tym rzecz. A rynek instalacji lpg nie jest żadnym błękitnym oceanem. To mocno zaorany tort ;]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.