witam. od pewnego czasu szukam autka do 5tys. oszczednego (gaz), najlepiej 5-drzwiowy (chociaz almera bardziej podoba mi sie 3-drzwiowa wiec z tymi drzwiami to warunek niekonieczny), tani w eksploatacji. mam kilka typow i prosilbym o poardy:
Problem smogu w Polsce, a najbardziej ekologiczne samochody Polska od lat ma najbardziej zanieczyszczone powietrze w Unii Europejskiej – mówi najnowszy raport NIK. W ponad 90 proc. za ten stan rzeczy odpowiada indywidualne ogrzewanie budynków. Pomimo tego, że samochody ...
Nowe stawki akcyzy w 2017 roku na samochody osobowe Zmiany naliczania podatku akcyzowego od samochodów osobowych najprawdopodobniej zostaną wprowadzone od nowego 2017 roku. Rząd zamierza ograniczyć import starych samochodów. Według nowych przepisów im ...
TFSI napisał(a):Brave 1.4 sobie odpuść,najgorszy montowany w niej silnik. Lanos z ogłoszenia już dość długo wisi do sprzedania więc rewelacji nie ma zapewne.
Odnosnie bravo/brava to prawda.
Z lanosem to inna historia, ciężko się go pozbyć, ludzie omijają duzym łukiem ponieważ żle się kojarzy, a auto niczego sobie-ogólnie oczywiscie.
Ostatnio edytowany przez robbydzia, 03 Lut 2012, 16:56, edytowano w sumie 1 raz
No nie powiedziałbym,u nas na forum Lanosa co jakiś czas zjawia sie ktoś nowy kto kupil dopiero Lanosa.Pamiętam też jak czasami u nas ludzie szukają i proszą o dorade to jak sie zdecydują to już auto sprzedane.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
ja też z doświadczenia daewoo będę bronił, lanosy jak i matizy to dobre autka, mam Matiza 2003 rok z przebiegiem 32k km i jest super, szkoda tylko ze podupadajace fso już nie stosowało tak dobrych materiałów jak na początku produkcji.
też byłe MMega anty nastawiony do DAEWOO, ale gdybym miał 2k i dylemat to kupił bym sobie Matiza PS. sasiad ma Lanosa od 1999r. nówka z saloonu jeszcze na starych czarnych tablicach i nadal jeździ
Wszyscy wiedzą że zbiegają się laski,gdy widzą śmigło na rancie maski. Miłośnik BMW i SEATA
Ja powiem tak,w rodzinie są dwa Daewoo.Jeden to Lanos w posiadaniu ojca od 2003r (kupiony od 1właściciela) a drugi to Matiz który ma wujek od 2000r (kupiony jako nówka w salonie). Obydwa nie sprawiają większych problemów.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Ja też bede bronił Daewoo,miałem Espero swego czasu i złego słowa powiedzieć nie moge a ci co mówią że sie psuje to albo nigdy nie mieli albo usłyszeli gdzieś coś tam.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.