03 Lut 2012, 16:46
Witam, jest to mój pierwszy dzień na tym forum, mam nadzieje że dobrze trafiłem.
Sprawa wygląda tak że potrzebuje kupić jakiś fajny, tani samochód, najlepiej od 2-4 tys zł. Wiem że nie będzie to jakiś wypaśny samochód, ale nie potrzebuje na razie takiego, byle pojeździł, ładnie się prezentował. Na chwilę obecną mam na oku pare samochodów, ale ... no właśnie ALE:
1) Skoda Felicia - ceny w granicach 3000zł widziałem, rocznikowo się kupi nawet i -98, z przebiegiem w granicach 150k km, lecz nie wiem czy to "normalna" cena jak za takie auto; i z tego co widze jest to dosyć słabe auto, niecałe 60KM
2) Golf III - ceny w granicach 3000zł, roczniki ~ -93, przebieg w granicach 200k km. Nie wiem czy się opłaca
3) BMW E36 316 - podoba mi się to autko, ale są to auta na oko 20-letnie już, z przebiegiem do 250k km. Czy pojeździ jeszcze troche? Bo cena jaką udało mi się nawet znaleźć to również 3000zł
I druga sprawa czy auto na gaz ma jakieś minusy? Bo z tego co sobie liczyłem to się bardzo opłaca, wychodzi prawie 2x taniej niż benzyna
Proszę o odpowiedzi i podanie również swoich propozycji, pozdrawiam