18 Lut 2016, 21:50
1.Grande Punto 1.4,
2.Toyotę Corollę E12,
3.Corsę D 1.2,
4. Civic 1.4/1.6,
5.Mazda 3 1,6
6.Fiat Bravo 1.4
Bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Teraz widzę w jakich modelach się warto rozejrzeć. W sumie zależy mi jeszcze na jednym na czym kupiłem się teraz mając mały silnik w Fiacie Seicento. Właśnie chodzi mi tutaj o dynamikę miedzy innymi a mianowicie o to czy warto mniejszy silnik brać i auto które może spalić o 1 litr gazu mniej i trzeba w nim depnąć aby coś pojechało tak do 90 km/h czy może warto wziąć auto które spali więcej o ten jeden litr gazu i nie trzeba będzie tak gazować i może nawet właśnie dzięki temu mniej spali bo nie zmarnuje tyle gazu na rozpędzanie itd??? I już na prawdę ostatnie pytanie który z tych modeli polecacie jeśli chodzi o tanie naprawy bo nie można ukryć że będą oraz jeśli chodzi właśnie o awaryjność które z nich jest raczej najmniej awaryjne przy normalniej jeździe?I chciałbym na sam koniec w jednym zdaniu poznać wasze decyzje na jakie wy auto z tych 6-sześciu z góry byście się zdecydowali na prawdę szanuje zdanie innych i mi to pomoże. Dziękuję wszystkim z góry za szczerą pomoc.