Nagłośnienie do 200SX

14 Paź 2010, 18:07

Jako że stałem się posiadaczem 200SX S13 chciałem dopracować sobie audio w nim gdyż oryginalne głośniki praktycznie się zniszczyły.

Pierwszą rzeczą jaką zrobiłem to zamontowałem malutki subwoofer na Mivoc XAW 210 HC (pomiędzy tylnymi amortyzatorami w bagażniku) wraz z zasilaniem i z owego zasilania zostały mi dwa kanały każdy po 70W RMS 4Ohm, więc szukam czegoś na przód najlepiej odseparowanego nie koniecznie nisko schodzącego ale ładnie grającego. Znajdę coś w cenie do 300zł ?

Oczywiście głośniki przy tylnej szybie wywaliłem w momencie montowania suba :)
error106
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

14 Paź 2010, 19:34

hmm.. do 300 zł nie bardzo, ja bym proponował focal a1, bo to jest i dobre tak żeby sobie grało i dobre do rozbudowy na przyszłość :)

Poza tym to helix esprit, u-dimension comp (400zł)

Pozdro
kicajbb
Nowicjusz

Miejscowość: Bielsko-Biała

14 Paź 2010, 22:14

Auto ma nie być pokazówką ani do dragów, ma po prostu ładnie grać :) 300zł max powyżej wole włożyć już pod maske.
error106
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

29 Paź 2010, 11:35

Witam, potrzebuję sprzętu audio do busa Renault Master który sprzedaje towar (mobilnie)
to znaczy że jeździ po wioskach z sygnałem, coś jak lodziarki i sprzedaje towar ludzie słysząc ten sygnał wiedzą że samochód jedzie i wychodzą na jezdnie by kupić towar no właśnie i potrzebuje sprzętu audio który będzie wydawał dźwięk muzyczkę ;p chcę żeby ten dźwięk był słyszany na duże odległości, proszę o pomoc
czekam na odpowiedź na forum i pod numerem gadu gadu - 2832667 albo emailem: [email widoczny po zalogowaniu]
pozdrawiam [/b]
Toporowski
noooa15
Nowicjusz

Miejscowość: Żary
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Silnik 2JZ-GTE - Toyota
    Trudno znaleźć silnik o większej rozpoznawalności wśród miłośników samochodów sportowych niż 2JZ. Historia tej 6-cylindrowej, 3-litrowej, rzędowej jednostki sięga początku lat 90., a motor jest najczęściej ...
    Lexus LC Convertible - czyli model ze zdejmowanym dachem
    Coraz więcej wskazuje na to, że Lexus LC ze zdejmowanym dachem faktycznie wyjedzie na drogi. Dobre wieści w tej sprawie płyną do nas z Australii. Spodziewany debiutu Lexusa LC Convertible rozbudził również plotki na ...