Witam. Znalazłem na allegro takie właśnie urządzenie do grzania i chłodzenia samochodu od wewnątrz. Piszę, że grzanie jak i chłodzenie jest szybkie, po włączeniu urządzenia po kilku sec zaczyna się grzać i szyby same odmarzają.... Wejść zapalniczke 12V na 150W, do pracy mam ok 10 min autem i chciałbym na samym postoju bez odpalania samochodu uzywać urządzenie, i jak to nie będzie reagował akumulator ? Jeśli tak przez 2-3 min dziennie bym uzywał ?
pocieszny napisał(a):a czemu nie chcesz odpalić auta i zagrzać porządnie silnika??
Mam Tico, start jest na ssaniu, zanim nagrzeje mi się silnik żeby leciało ciepłe powietrze minie pod 5 min... :/ 10 min drogi mam do pracy... Czyli tylko na zapalonym aucie ?
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Nowy Golf otrzymał od Euro NCAP najwyższą notę Nowy Golf otrzymał od europejskiej organizacji ochrony konsumentów – Euro NCAP – najwyższą notę pięciu gwiazdek. Ponadto został wyróżniony prestiżową "Euro NCAP Advanced Awards " za innowacje w dziedzinie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.