Nagrzewnica samochodowa / termowentylator ???

11 Sty 2011, 16:07

Witam. Znalazłem na allegro takie właśnie urządzenie do grzania i chłodzenia samochodu od wewnątrz. Piszę, że grzanie jak i chłodzenie jest szybkie, po włączeniu urządzenia po kilku sec zaczyna się grzać i szyby same odmarzają.... Wejść zapalniczke 12V na 150W, do pracy mam ok 10 min autem i chciałbym na samym postoju bez odpalania samochodu uzywać urządzenie, i jak to nie będzie reagował akumulator ? Jeśli tak przez 2-3 min dziennie bym uzywał ?
Lucas_21
Nowicjusz

Miejscowość: Polski

11 Sty 2011, 16:13

rzłądujesz go kompletnie zanim auto odpalisz w ten sposób, a czemu nie chcesz odpalić auta i zagrzać porządnie silnika??
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

11 Sty 2011, 17:08

pocieszny napisał(a):a czemu nie chcesz odpalić auta i zagrzać porządnie silnika??

Mam Tico, start jest na ssaniu, zanim nagrzeje mi się silnik żeby leciało ciepłe powietrze minie pod 5 min... :/ 10 min drogi mam do pracy... Czyli tylko na zapalonym aucie ?
Lucas_21
Nowicjusz

Miejscowość: Polski
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy Golf otrzymał od Euro NCAP najwyższą notę
    Nowy Golf otrzymał od europejskiej organizacji ochrony konsumentów – Euro NCAP – najwyższą notę pięciu gwiazdek. Ponadto został wyróżniony prestiżową "Euro NCAP Advanced Awards " za innowacje w dziedzinie ...