Witam, jaki samochód będzie najekonomiczniejszy w przedziale do 4k zl? Chodzi mi głownie o spalanie, ale tez ceny części. Ważne żeby zmiescil się czlowiek 1.9m, czyli odpadają jakieś tica itp. Auto z lpg.
Jakbyś nie znalazł Astry 1,6 to popatrz też na 1,4 60km może nie jest to demon szybkości,ale za to spalanie 8l gazu/100km osobiście mam taką z tym silnikiem i życzyłbym sobie takiego spalania w następnym samochodzie.
Wiesz,jak bym nie kręcił swojego opla zawsze zrobie na butli przeszło 400km może dlatego że zawsze tankuje najdroższy i najlepszy gaz w okolicy?:) Tak jakby instalacja lpg miała jakąś blokade,że nie spali więcej niż ma ustawione. Teraz wiadomo benzyna ucieka,bo jest zimno i jeszcze nie wiem ile teraz mi spali zobacze dopiero za tydzień-dwa kiedy wyjeżdże paliwo.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Wiosna i więcej jednośladów na drogach Wiosenna pogoda sprzyja poruszaniu się po mieście jednośladem. Wyższe temperatury i słoneczna aura sprawiły, że na drogach można spotkać coraz więcej rowerzystów i motocyklistów. Dla kierowców czterech ...
Oprócz Lanosa to w miarę fajne auta. Po prostu chodzi mi o rady za czym się rozglądać. Tak btw golf iii by sie nadal? Bo wybor w nich jest całkiem spory
Nada się jak najbardziej ale uwaga na rdzę i może kupisz jakiś fajny samochód nie po młodym gniewnym choć będzie coraz to ciężej zaleźć zadbany egzemplarz.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.