Suv / Terenówka - budzet ok 10tys

03 Gru 2014, 23:24

Witam, ostatnio zaczalem zastanawiac sie nad kupnem czegos z napedem na 4 kolka...
Musi to byc to samochod wyzszy z uwagi na miejsce zamieszkania. Samochod ma sie sprawowac jak to samochod i w krotkich trasach (praca, zakupym etc) jak i dluzszych. Mysle nad silnikiem diesla ale nie zbyt wysoki litraz, cos ok 1,9.. Poki co moje zainteresowanie wzbudzil Renualt Scenic RX4 1,9 dci w dosc bogatym wyposazeniu (skory klima itp) za 9900. Co sadzicie o tym modelu? Moze jakies inne propozycje? PRzemysle kazdy pomysl :)

Prosze o pomoc bo nie chce wyrzucic pieniedzy w bloto :no:
RadekRadosny
Obserwowany

Auto: Fiat Coupe

04 Gru 2014, 00:00

Moja propozycja to kia sportage I generacji
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

04 Gru 2014, 16:13

Toyota rav 4 pierwszej generacji
Potrzebujesz jakiejś informacji o Peugeocie 307 lub mondeo mk4? Napisz na priv a postaram się pomóc :)
tomek70
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Ford Mondeo mk4
Silnik: 2.3 161
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2008

04 Gru 2014, 16:16

Te z początku produkcji to nawet za 5 tys. chodzą.
mariusz009
Nowicjusz

Auto: opel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Powrót w korku
    Na powrót z wakacji lepiej wybierać czas, gdy natężenie ruchu jest jak najmniejsze. Niekiedy się to nie udaje i wtedy czeka nas stanie w korku. W takiej sytuacji kierowca powinien zachować spokój, stosować się ...
    Hybrydowa klasa luksusowa – przegląd rynku premium
    Samochody hybrydowe zyskują coraz większą popularność, a marki premium bynajmniej nie pozostają tu wyjątkiem. W ofercie tego segmentu z roku na rok pojawia się coraz więcej modeli z napędem hybrydowym. Rynek samochodów ...