Najdziwniejsze miejsca, gdzie parkowaliście swoje samochody?

10 Mar 2023, 15:04

Parkowanie samochodu niektórym kierowcom sprawia sporo problemu ale są też tacy "akrobaci", że potrafią zaparkować w bardzo nietypowych miejscach. Ciekaw jestem czy z własnego doświadczenia możecie wymienić jakieś wspomnienia które dotyczą takiego nietypowego miejsca parkowania?
Najdziwniejsze miejsca, gdzie parkowaliście swoje samochody? Chodzi tu bardziej o zaparkowanie samochodu w miejscu które może innym kierowcom wydać się abstrakcyjne :) Przeglądając takie nietypowe miejsca widziałem już samochody zaparkowane na torach, dachu, na środku ronda czy na plaży.

Piszcie, a jak macie jakieś zdjęcie to je również wrzucajcie do tematu.
Moskito
Początkujący

Zdjęcia: 17

10 Mar 2023, 16:25

Na torach i na rondzie to jeszcze jest do ogarnięcia ale na dachu :shock: ? Jak tam wjechać?

Piszę bo przypomniało mi się zdarzenie z zeszłego roku jak ktoś samochodem zaparkował w miejscu zadaszonym które jest przeznaczone na parkingu przy supermarkecie na wózki, a że ogólnie było ciasno i ciężko z miejscami to ktoś sobie tam wjechał i zostawił auto.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Nowy Volkswagen Touareg - wyznacza drogę
    Nowy Touareg - model trzeciej generacji jest kolejnym ważnym elementem wielkiej ofensywy Volkswagena. Samochód zajmujący miejsce na samym szczycie oferty marki, swoją wyrazistą stylistyką, innowacyjnymi technologiami ...