Parkowanie samochodu niektórym kierowcom sprawia sporo problemu ale są też tacy "akrobaci", że potrafią zaparkować w bardzo nietypowych miejscach. Ciekaw jestem czy z własnego doświadczenia możecie wymienić jakieś wspomnienia które dotyczą takiego nietypowego miejsca parkowania? Chodzi tu bardziej o zaparkowanie samochodu w miejscu które może innym kierowcom wydać się abstrakcyjne Przeglądając takie nietypowe miejsca widziałem już samochody zaparkowane na torach, dachu, na środku ronda czy na plaży.
Piszcie, a jak macie jakieś zdjęcie to je również wrzucajcie do tematu.
Na torach i na rondzie to jeszcze jest do ogarnięcia ale na dachu ? Jak tam wjechać?
Piszę bo przypomniało mi się zdarzenie z zeszłego roku jak ktoś samochodem zaparkował w miejscu zadaszonym które jest przeznaczone na parkingu przy supermarkecie na wózki, a że ogólnie było ciasno i ciężko z miejscami to ktoś sobie tam wjechał i zostawił auto.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Jak jeździć po dziurach, wyrwach w nawierzchni? Nie zawsze kierowca ma możliwość ominięcia dziury w nawierzchni – czasem nie zdąży przed nią wyhamować, czasem jej ominięcie wiąże się ze zbyt gwałtownym i nagłym manewrem, który może zaskoczyć innych uczestników ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.