Witam Forumowiczow:)
Od dawna sledze ten portal i wiele pozytecznych rzeczy sie dowiedzialem jednak nadal mam maly dylemat i prosze o opinie.
Chcialbym teraz kupic auto z ikra. Intensywnie rozwazam audi S4 2,7 lub S6 C5 manual. Do tego rozmyslam nad BMW E46
4x4 3.0 benzyna lub diesel, jaguar x-type 3,0 ewentualnie audi B6 3,0 lub Golf IV 2,8. I teraz tak. Jesli kupie audi bede ja robil na jakies 350-400 ps i bedie to auto rozrywkowe a bede dalej kulal sie taczka
![Uśmiechnięty :)]()
Ale jesli kupie inne z tych aut to bede je gazowal i bedzie autem do codziennego uzytu. Wiedze oczyma wyobrazni jak niektorym Forumowicza cisnienie teraz skoczylo na slowa LPG ale tak planuje
![Uśmiechnięty :)]()
Z LPG jestem obyty i nie boje sie tego ale do rzeczy. Szukam samochodu nie rzucajacego sie w oczy w kwocie do 20 tys.(podana kwota jest tylko na zakup samochodu i moze ewentualnie wzrosnac przy okazjach o 10 tys.) najlepiej 4x4 choc jesli ktos ma cos sensownego innego to chetnie rozwaze, spalanie do zaakceptowania bez lpg to 16-17 w miescie potem LPG.Diesel malo awaryjny bardzo mile widziny. Bardzo chetnie wysluchalbym opini posiadaczy w/w aut, Ich opinie itd. ale chetnie poslucham innych propozycji.
Pozdrawiam:)