Witam Poszukuję swojego pierwszego samochodu z automatyczną skrzynią biegów potrzebną do wyposażenia go w ręczny gaz hamulec.
Chcę się zmieścić w budżecie 6000 tysięcy złotych z czego ok.2500 tysiąca jest przeznaczona na przerobienie auta. Interesują mnie auta z silnikami do pojemności 1.4 litra. Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam.
Dziękuję za informację dotyczącą skrzyń biegów myślałem, że jest na odwrót tzn. w samochodach z małymi silnikami rzadziej się psują ale jak widać pozory mylą.
Po uwzględnieniu współwłaściciela rodzica, który ma 60% zniżek mogę się zastanowić nad tą Astrą. Tylko jedno pytania ile on będzie orientacyjnie palił ? Samochodem zamierzam poruszać się głównie po mieście i raz w miesiącu wyjazd do rodziny na wieś ok. 20 km. Jak ze skrzyniami biegów w takich używanych autach ? Nie chcę kupić samochodu i kupować od razu nową za równowartość auta . Mieszkam w Podkarpaciu. Wątpię żeby w tej okolicy były takie auta ale może coś się trafi.
[2018] Lexus UX Auto zbudowane jest na nowej platformie oznaczonej GA-C, zapewniającej niskie położenie środka ciężkości pojazdu, a tym samym stabilną jazdę i sportowe możliwości. UX ma 4495 mm długości, 1840 szerokości i 1520 wysokości. ...
Wogóle w tym budżecie auto z automatem to prawdziwy rarytas.
Z podkarpacia znalazłem dwie według mnie ciekawe oferty: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - wiadomo że przebieg kręcony. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - wizualnie do poprawek.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Co do Golfa książka serwisowa najpewniej z roku 2013 . Niestety przekładki maual -automat nie da się zrobić, a czymś będę musiał dojechać na uczelnię niestety w moim przypadku zbiorowa komunikacja się nie sprawdza. Tak więc zostają auta z automatem nie ważne jest jakie grunt by jeździło.
Postanawiam odświeżyć temat jako,że dalej nie wybrałem swoich czterech kółek. Mój brat zna osobę od, której mogę kupić Citroena Xantię 1.8 . Zapisałem się na Kurs Prawa Jazdy od stycznia i do tego czasu potrzebuje wybrać samochód. Auto jest zadbane tylko przez ostatnie trzy lata po porostu stało w magazynie nikt nim nie jeździł. Czy po tak długim okresie bezczynności nadawać się może jeszcze do normalnej eksplantacji ? Chodzi mi głównie o zawieszenie.
Nissan Mirca jest dobrym wyborem, kupiliśmy naszą 6 lat temu za 5000 tysięcy, bardzo dobry samochód.
Obecnie sprzedaję naszego "śliwkowego pociska" za ok. 2000 złotych. Ma swoje plusy i minusy, nie zamierzam kłamać co do jego wad, jeśli ktoś będzie zainteresowanym to śmiało pytać i opowiem całą historię samochodu przez te 6 lat to ją mamy.
Rocznik 96, benzyna 1.0 silnik, 156 tysięcy przebieg (mamy podejrzenia że nie jest to "prawdziwy" przebieg)
Tak autko jest wyposażone w skrzynię automatyczną, jak chcesz to wal prywatną wiadomość to ci opowiem wszystko o nim, ma parę problemów ale ogólnie jest w "zdrowym stanie" jeśli chodzi o hamulce, blacharkę i wnętrze
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.