Najlepszy czas na serwis!

10 Wrz 2012, 20:01

Do końca października dla wszystkich roczników Volvo S40, V40, V50 i C30 Volvo oferuje wysokie rabaty na serwis i wybrane części zamienne. Np. hamulce z wymianą tylko 340 zł, rozrząd z wymianą tylko 900 zł!
Przedstawiciel Volvo na Forum
Napisz do mnie jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o samochodach Volvo
coronil
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

21 Wrz 2012, 01:14

Witam,
właśnie myslę o wymianie klocków z przodu w V50 2008r, jaka była by cena takiej wymiany i w którym ASO na śląsku (Bielsko-B., Katowice)?
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

18 Lis 2012, 17:52

ASO najlepiej wybrać najbliższe miejsca zamieszkania, a koszt wymiany ustalić bezpośrednio w wybranym ASO, podana wcześniej cena dotyczyła wybranej oferty serwisowej trwającej z określonym czasie.
Przedstawiciel Volvo na Forum
Napisz do mnie jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o samochodach Volvo
coronil
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

18 Lis 2012, 22:01

Dziękuję skorzystałem, wymieniłem klocki i tarcze hamulcowe z przodu i nauczyłem V50 po polsku gadać :D
Oby więcej takich akcji, może zniżka na wymianę lub uzupełnienie płynów i filrów DPF?
Dobrze by było też uwzględnić w rabatach miłośników marki z volvoforum.pl w oznakowanych samochodach, w końcu to my jesteśmy użytkownikami volvo.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

21 Lis 2012, 17:33

Warto być na bieżąco z akcjami serwisowymi Volvo. W tym celu trzeba śledzić nowe tematy na Forum - przedstawiciele tej marki systematycznie informują o wszelkich promocjach :)
tewusek
Nowicjusz

Prawo jazdy: 04 09 2002
Auto: Volvo S60
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Jak bezpiecznie podróżować z psem?
    W ramach kolejnego materiału z cyklu Piątek ze Szkołą Auto, instruktorzy doradzają, jak bezpiecznie podróżować z psem. Radosław Jaskulski, instruktor Szkoły Auto SKODA mówi: "Wyjeżdżając z psem na majówkę ...