Najlepszy czas na serwis!

10 Wrz 2012, 20:01

Do końca października dla wszystkich roczników Volvo S40, V40, V50 i C30 Volvo oferuje wysokie rabaty na serwis i wybrane części zamienne. Np. hamulce z wymianą tylko 340 zł, rozrząd z wymianą tylko 900 zł!
Przedstawiciel Volvo na Forum
Napisz do mnie jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o samochodach Volvo
coronil
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

21 Wrz 2012, 01:14

Witam,
właśnie myslę o wymianie klocków z przodu w V50 2008r, jaka była by cena takiej wymiany i w którym ASO na śląsku (Bielsko-B., Katowice)?
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

18 Lis 2012, 17:52

ASO najlepiej wybrać najbliższe miejsca zamieszkania, a koszt wymiany ustalić bezpośrednio w wybranym ASO, podana wcześniej cena dotyczyła wybranej oferty serwisowej trwającej z określonym czasie.
Przedstawiciel Volvo na Forum
Napisz do mnie jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o samochodach Volvo
coronil
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

18 Lis 2012, 22:01

Dziękuję skorzystałem, wymieniłem klocki i tarcze hamulcowe z przodu i nauczyłem V50 po polsku gadać :D
Oby więcej takich akcji, może zniżka na wymianę lub uzupełnienie płynów i filrów DPF?
Dobrze by było też uwzględnić w rabatach miłośników marki z volvoforum.pl w oznakowanych samochodach, w końcu to my jesteśmy użytkownikami volvo.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

21 Lis 2012, 17:33

Warto być na bieżąco z akcjami serwisowymi Volvo. W tym celu trzeba śledzić nowe tematy na Forum - przedstawiciele tej marki systematycznie informują o wszelkich promocjach :)
tewusek
Nowicjusz

Prawo jazdy: 04 09 2002
Auto: Volvo S60
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Chevrolet Corvette C7 - 4 potężne końcówki wydechu
    Amerykanie słyną z zamiłowania do sportowych samochodów z potężnymi silnikami. Ale czasami ich mania wielkości dotyka również pozostałych części samochodu. Dowodem tego może być Chevrolet Corvette 7. generacji. ...
    Toyota Corolla 1966 rok
    Toyota Corolla jest modelem przełomowym dla marki. Nie tylko dlatego, że do dziś sprzedano ich ponad 45 milionów na przestrzeni 12 generacji, ale też dlatego, że to ten model spowodował, że Toyota stała się masowym ...