Najlepszy prepaid

05 Lis 2007, 16:42

Już od kilku lat mam tą samą karte i tak się zastanawiam czy nie zmienić na coś tańszego i lepszego bo ta moja stara jest taka średnia bo mam drogie rozmowy. Co byście polecieili? która karta teraz jest najtańsza?
crazyman
Nowicjusz

05 Lis 2007, 17:46

Właściwie to każda sieć ma dobre stawki i w każdej ciągle są jakieś promocje, więc trudno się zdecydować na tą konkretną,a samą kartę z numerem też już za grosze kupisz.
Ja mam numer w TAK-TAKu i jestem zadowolona. Mam możliwość w każdej chwili wykupienia pakietu 25 min., za które płacę z góry (minuty obejmują sieć ERY i nr stacjonarnych),gdzie minuta wynosi mnie 0,29 gr. Możliwość wykupienia wielokrotności 25-ciu min.
Oprócz tego co jakiś czas są promocje,np. raz doładujesz,a jeśli w ciągu 5-ciu dni doładujesz drugi raz,to druga kwota zostanie podwojona - wtedy można dużo zyskać (ja zwykle ładuję za 25 zł,a potem za 100 zł i drugie tyle dostaję); inna promocja,to np. załaduj za conajmniej 50zł,a dostaniesz 100 min gratis. Poza tym (jak chyba też w każdej innej sieci) jest naliczanie sekundowe.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

06 Lis 2007, 16:31

orange go jest niezła.minuta do wszystkich 60 groszy a sms 18.W sieci jest dużo taniej ale cena minuty/sms zależy od ostatniego doładowania.przykładowo jak ostatnio doładowałes za 50zł to minuta w sieci jest po 30 groszy, jeśli ostatnie doładowanie było za 100zł to minuta w sieci 20 groszy a sms chyba 1 grosz.Jakby sobie to dobrze rozplanować to taka karta za setke starczy na kilka miesiecy.Ostatnio weszła ponoć dobra taryfa orange music ale jeszcze jej nie obczaiłem.
Autostrada do nieba
wydech
Nowicjusz

07 Lis 2007, 16:36

wszystko jest na stronie orange minuta 65gr a smsy przychodza ci za free jesli przerwa miedzy doladowaniami nie jest wieksza niz 30 dni.cos tez slyszalem ze muzyczka czy tapetki sa tansze ale musisz to sobie sprawdzic
konjo
Nowicjusz

23 Paź 2008, 23:03

podbijam i twierdzę że to simplus ze swoimi tańszymi numerami:P
interkuli
Nowicjusz
Awatar użytkownika

11 Gru 2008, 14:39

To j abym raczej był za 36,6. Niby oferta skierowana do nastolatków, ale na prawde fajnie wykombinowane. Łatwo puste konto doładować.
wizard
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Alfa Romeo Tonale - hybrid?
    Włoski producent przedstawił to auto na targach w 2019 roku i było ono nawet w Poznaniu na Motor Show. SUV ma bardzo ciekawy design i jak na razie jest to wersja koncepcyjna ale nie widać przeszkód żeby w niedalekiej ...

11 Gru 2008, 16:01

wizard napisał(a):To j abym raczej był za 36,6. Niby oferta skierowana do nastolatków, ale na prawde fajnie wykombinowane

Hmmm, no nie wiem... w 36.6 w standardzie za minutę do wszystkich masz 60 gr...to np. mobilking ostatnio obniżył stawkę do 39 gr/min.
drajwer89
Nowicjusz
Awatar użytkownika

12 Gru 2008, 23:39

moim zdaniem najlepszy pripaid to 36i6, ja korzystam bo wychodzi mnie to najtaniej :) gadka szmatka i esy floresy mi sie najbardziej przydaja
komoroszi
Nowicjusz

13 Gru 2008, 00:55

Ja mam w Heyah (fajny numer tel) i w Orange (Mix) i jestem w miarę zadowolony, choć dużo osób chwali sobie PLUS-a.
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

17 Gru 2008, 18:39

Z drugiej strony w 36,6 jest tyle opcji doładowania konta...i słuchanie reklam i odbieranie przychodzących....
Tak na prawde prepaidy mają najtaniej do własnej sieci. 36,6 jest pod plusem.
wizard
Nowicjusz

18 Gru 2008, 11:21

wizard napisał(a):Tak na prawde prepaidy mają najtaniej do własnej sieci

No niektóre tak mają, ale też nie wszystkie. W MK mają na przykład prostą taryfę - taka sama stawka do wszystkich sieci...
drajwer89
Nowicjusz
Awatar użytkownika

19 Gru 2008, 01:41

powiem Wam, że to naprawde korzystnie wychodzi, płace 1,50 zł i moge gadac przez cały dzien, z jedna osoba, to sie nawet opłaca jak pogadam z nią godzine :)
komoroszi
Nowicjusz

19 Gru 2008, 10:50

komoroszi napisał(a):powiem Wam, że to naprawde korzystnie wychodzi, płace 1,50 zł i moge gadac przez cały dzien, z jedna osoba, to sie nawet opłaca jak pogadam z nią godzine :)

No tak, w Twoim przypadku, jak gadasz z jedną osobą to pewnie to jest ok. Tylko, że wiesz, jeżeli ktoś ma tak, że ma dużo znajomych po wszystkich sieciach, no to wtedy wydaje mi się niezłym rozwiązaniem mogą być taryfy z równymi stawkami do wszystkich.
drajwer89
Nowicjusz
Awatar użytkownika