Najlepszy samochód sportowy za 100 tys

07 Maj 2022, 13:42

Cześć wszystkim. Mój biznes odniósł ostatnio duży sukces i chciałbym w końcu kupić samochód sportowy. Mam SUV-a do codziennej jazdy, więc szukam czegoś, co w weekendy będzie czystą frajdą. Może wystarczająco dużo miejsca do przechowywania na weekendowy wypad, ale nie musi być praktyczne w codziennej jeździe.

Patrzę na około 85 tys. GBP lub 100 tys. USD

Jakieś zalecenia? Myślałem o Cayman GTS?
meliodes
Obserwowany

08 Maj 2022, 09:45

meliodes napisał(a):Jakieś zalecenia? Myślałem o Cayman GTS?
Czy ja wiem... Zależy od twoich wymagań i preferencji ale ja mając taki budżet na auto szukałbym czegoś bardziej unikalnego.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

08 Maj 2022, 12:32

Rokiko napisał(a):mając taki budżet na auto szukałbym czegoś bardziej unikalnego.

Tylko to jest żaden budżet.

meliodes napisał(a): chciałbym w końcu kupić samochód sportowy.

Musisz nam napisać co to jest dla Ciebie sportowy samochód.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

08 Maj 2022, 21:00

Taaaak Cayman nie jest unikalny w budżecie 100k, gdzie 90% aut to kompakty i sedany segmentu D :roll:
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Jaki silnik wybrać w Toyota Yaris II (P9)?
    Toyota Yaris II została wprowadzona na rynek w 2005 roku (gościła na nim przez kolejne sześć lat do 2011) zastępując model pierwszej generacji który był dobrze przyjęty na rynku. W przypadku silników zmieniło ...