REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
maniokin2 napisał(a):ppppppooooooollllllaaaaaarrrrr czy jak ci tam, po pierwsze i najwazniejsze,SUV-y sa dla komfortu, a nie dla skakania z gorki na gorke, wyobrazasz sobie BMW X5 podjezdzajaca pod zablocona gore pod katem 70 stopni ??? albo przeskakujaca 2 metrowe górki, stary no, myśl trój-wymiarowo
Garet napisał(a):Witam wszystkich!
Jestem tu NOWY i postanowiłem pierwszą swoją wypowiedź zrobić właśnie w tym temacie. Otóż.
Niewiele mam pojęcia o autach terenowych ale...
Co za zdolniacha umieścił Mercedes'a GL w kategorii SUV'ów???????
Przeca to prawdziwe auto terenowe. Z krwi i kości.
Ale skoro był umieszczony na liście to głosowałem właśnie na niego.
A wracając do SUV"ów to w relacji cena/jakość/wygląd stawiam na Hyundai'a Santa Fe.
Pozdrawiam.
Fire Crow napisał(a):Garet napisał(a):Witam wszystkich!
Jestem tu NOWY i postanowi?em pierwsz? swoj? wypowied? zrobi? w?a?nie w tym temacie. Otó?.
Niewiele mam poj?cia o autach terenowych ale...
Co za zdolniacha umie?ci? Mercedes'a GL w kategorii SUV'ów???????
Przeca to prawdziwe auto terenowe. Z krwi i ko?ci.
Ale skoro by? umieszczony na li?cie to g?osowa?em w?a?nie na niego.
A wracaj?c do SUV"ów to w relacji cena/jako??/wygl?d stawiam na Hyundai'a Santa Fe.
Pozdrawiam.
He, no widzisz, pewnie taki zdolniacha, który wie, ?e Mercedes GL nigdy nie b?dzie prawdziw? terenówk? (chyba ?e go kto? drastycznym zmianom podda), a by?, jest i b?dzie SUVem...
Móg?bym cytowa? wi?cej, ale wystarczy chyba tylko jeden cytat:
Mercedes Klasa GL - wszystko o modelu
Mercedes GL zosta? zaprezentowany na targach samochodowych w Detroit w 2005 roku. Luksusowa i ekstrawagancka terenówka zosta?a zbudowana na bazie Klasy M, cho? jest od niej zdecydowanie wi?kszy. Wizytówk? Mercedesa GL z pewno?ci? jest mnogo?? systemów bezpiecze?stwa i znakomite osi?gi. Jako jeden z nielicznych luksusowych SUV-ów produkt niemiecko-ameryka?skiego koncernu oferuje miejsca a? dla siedmiu osób.