moim zdaniem roomster wcale tak źle nie wygląda a co do ssang youmg to sie zgadzam dodałbym tutaj jeszcze fiata barchette po to najbrzydszt roadster jakiego widziałem
Ja nie wiem,widzialem wszystkie samochody chyba,syrenke nawet ale do cholery nie wiem ,najbardziej ze wszystkich samochodow nie podoba mi sie Seat Cordoba sprzed 98 roku,po prostu na ten samochod nie mogę patrzeć a zwlaszcza na jego bok.
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
VW Golf: II 1,6TD / III 1,9TDI / IV 1,9TDI / V 1,9TDI / VI 1,6TDI Podstawowe kryteria zestawienia: - Golfy z dieslem - porównanie kosztów utrzymania różnych generacji tego samego modelu Wytypowane modele do zestawienia: - VW Golf II 1,6 TD - 70KM - VW Golf III 1,9 TDI ...
Tata, Merc i Matiz faktycznie - oblechy
Mini nowy też. Beznadzieja. Ale Pierwsze Mini tak jak nasz Maluch ma swoj klimat i styl. Fantastyczne auto. Fiat 500 też ma swój indywidualny design i nie szpeci go jakoś szczególnie
może mini ma klimat, ale ja żyje w innej atmosferze, nie rozumiem czemu są takie drogie, co w nich ładnego i czemu wogule je produkują, a Mercedes A po prostu mi sie nie podoba, przypomina mi kanapke z blachy i szkła Sąsiad ma takiego i jak przechodze przez parking to od razu humor mi sie psuje
dodam jeszcze kilka paskud:
Punto Grande -Nazywane przezemnie "żuczkiem"
Lancia Ypsylon -Byłem w nim
Renault Megane z m.in 2004 (do innych modeli nic nie mam)
pewnie dużo ludzi mnie teraz znienawidzi, ale spójżcie na te auta i powiedzcie że nie są paskudne
Ej, ej, ej od Grande Punto łapy precz. Jest fajny a z Lancią się zgadzam (chociaż pokażcie mi ładną Lancię! Delta też jest mega okropna ) Megane to samo. Ten ścięty tyłek :/
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.