Jak w temacie. Przy zakupie dostałem jakieś radio ale nie czyta płyt mp3 a tylko na tym mi zależy. Nie znam się (czy pasuje) więc przy kupnie będę się sugerował tylko linkami od was
Poradziłem sobie trochę inaczej. Uchwyt do telefonu i kabelek mini jack- mini jack którym łącze smartfona z radiem. Teraz nie dość że mogę słuchać swoich mp3 to mam jeszcze nawigację i zestaw głośnomówiący na głośnikach w samochodzie
Przez wyjście Aux również się da i dobrze to wykorzystałeś. Ja kupiłem w styczniu Radio Samochodowe (taka nazwa na pudełku) w Biedronce za 100zł (karta SD, MP3, USB, Bluetooth) i 2 lata gwarancji.
Jak działa elektryczne lusterko fotochromatyczne / elektrochromatyczne Lusterko fotochromatyczne sterowane elektronicznie nazywamy też elektrochromatycznym. Takie lusterko przyciemnia się dzięki czujnikowi który sprawdza natężenie światła docierającego do powierzchni odbicia lusterka. ...
Nissan silniki SR20DE / SR20DET / SR20VET Cztery cylindry w układzie rzędowym. Pojemność: 2 litry. Zalety: dobry potencjał do tuningu, dostęp do części zamiennych. Silniki z serii SR20 to jedne z najbardziej uznanych silników Nissana z lat dziewięćdziesiątych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.