Jak w temacie. Przy zakupie dostałem jakieś radio ale nie czyta płyt mp3 a tylko na tym mi zależy. Nie znam się (czy pasuje) więc przy kupnie będę się sugerował tylko linkami od was
Poradziłem sobie trochę inaczej. Uchwyt do telefonu i kabelek mini jack- mini jack którym łącze smartfona z radiem. Teraz nie dość że mogę słuchać swoich mp3 to mam jeszcze nawigację i zestaw głośnomówiący na głośnikach w samochodzie
Przez wyjście Aux również się da i dobrze to wykorzystałeś. Ja kupiłem w styczniu Radio Samochodowe (taka nazwa na pudełku) w Biedronce za 100zł (karta SD, MP3, USB, Bluetooth) i 2 lata gwarancji.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Nowy hybrydowy crossover Toyota C-HR Toyota zademonstrowała produkcyjną wersję hybrydowego crossovera C-HR na targach w Genewie w marcu tego roku. Świat poznał wygląd auta z zewnątrz i pierwsze szczegóły specyfikacji, jednak producent nie pokazał jeszcze ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.