Jak w temacie. Przy zakupie dostałem jakieś radio ale nie czyta płyt mp3 a tylko na tym mi zależy. Nie znam się (czy pasuje) więc przy kupnie będę się sugerował tylko linkami od was
Poradziłem sobie trochę inaczej. Uchwyt do telefonu i kabelek mini jack- mini jack którym łącze smartfona z radiem. Teraz nie dość że mogę słuchać swoich mp3 to mam jeszcze nawigację i zestaw głośnomówiący na głośnikach w samochodzie
Przez wyjście Aux również się da i dobrze to wykorzystałeś. Ja kupiłem w styczniu Radio Samochodowe (taka nazwa na pudełku) w Biedronce za 100zł (karta SD, MP3, USB, Bluetooth) i 2 lata gwarancji.
Project ONE Log - digitalizacja i unifikacja procesów logistycznych Skoda wprowadza rewolucyjne zmiany w obszarze logistyki w ramach szeroko zakrojonego projektu o nazwie Projekt ONE Log. Inicjatywa ta zakłada zastąpienie wielu dotychczasowych systemów lokalnych jednolitym rozwiązaniem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.