Witam, mam problem z oryginalnym kluczykiem do fiata stilo (na zdjęciu czarny). Sprzedawca twierdził, że nie działa, więc dorobił nowy (na zdjęciu niebieski z pilotem). Moje pytanie jest takie, czy można naprawić oryginalny kluczyk. Dodatkowo jest na nim jeszcze spory luz przy mocowaniu grotu, ale bałem się rozebrać, aby to sprawdzić.
Jeżeli nie działa to rozbierz go i zobacz jak wygląda w środku. Możesz porównać z nowym który masz dorobiony może różnica to tylko kwestia obudowy i wystarczy podmienić środek + grot.
No to trzeba baterie sprawdzić. Chociaż sprzedawca pewnie by to zrobił jakby to było to. Musisz rozebrac i zobaczyc co tam sie dzieje. Może coś jest uszkodzone, połamane.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
[D] Xantia 2,0/626 V 2,0/Vectra B 2,0/Laguna I 2,0/Avensis I 2,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - segment D - silnik benzynowy o mocy ok. 130KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 1998 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Citroen Xantia 2,0 - 132KM - Mazda 626 V 2,0 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.