Naprawa szyb (podciśnienie, żywica utwardzalna p.UV)

04 Paź 2009, 11:02

Witam.
Jestem właścicielem firmy świadczącej pewne usługi motoryzacyjne.Jak wiadomo istnieje możliwość naprawy szyb samochodowych za pomocą urządzenia opisanego w temacie.Chciałbym otworzyć punkt naprawy i wymiany szyb samochodowych, ale nie mogę dostać nigdzie zestawu do naprawy szyb.Pytałem wielu osób, ale nikt nie wie, albo nie chce mówić.Gdzie mogę zakupić to urządzenie proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Rambo150
Nowicjusz

Miejscowość: Chojnów

04 Paź 2009, 14:50

Znanym urządzeniem najlepszym na świecie sterowanym mikroprocesorem jest ELIMINATOR z USA mnie z naprawą szyb kojarzy się termin GLASS TECHNOLOGY oraz GLASS MEDIC,myślę że RAMBO ELIMINATORZE poradzisz sobie teraz tzn .będzie ci łatwiej dotrzeć do odpowiednich ludzi a tak poza tym to ja szukam ciebie :!: Richard Crenna :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

27 Cze 2010, 20:23

witam niewiem kogo pan pytal i gdzie, pracuje w firmie auto-szyby i jestem monterem i tzw " oczka" tez robimy 100zł od oczka wiadomo dobry interes tylko sprzet do naprawy uzywany kosztuje ok 3000/3500zł a nowy miedzy 6500 - 10000zł wec troche droga inwestycja ale jak bardzo ci zalezy uzywke moge ci zalatwic:)
pozdr;) jct pisz na maila;)
autocs
Nowicjusz

Miejscowość: Tarnow
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    W gąszczu znaków drogowych - interpretacja przepisów
    Każdy kierowca jest zobligowany, aby stosować się do znaków drogowych. To bardzo ważny element ruchu drogowego, który z wielu przyczyn może być lekceważony i niezauważany przez kierowców. Za niezastosowanie ...