Mam dwa pytania: 1. Co by się stało jakbym nie nałożył lakieru bezbarwnego na zwykły lakier? 2. W peugeot 206 koło Baku wychodzi rdza i ja się tak rdzą zająłem , usunąłem , zaszpachlowałem i polakierowałem i została delikatnie górka ( z bliska widać) , , czy podczas kontroli policyjnej mogą mieć do tego jakieś "ale" ?
że to do mnie? Nic by się nie stało, z czasem by się wytarło do podkładu o ile go dałeś. Lakier bezbarwny to najtwardsza i najgrubsza z powłok lakierniczych więc najlepiej zabezpiecza.
ineedl napisał(a):czy podczas kontroli policyjnej mogą mieć do tego jakieś "ale" ?
nie mogą mieć.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Autocasco dla motocykla - o czym pamiętać Jazda motocyklem kojarzy się z radością i przyjemnością, jednak nie można zapominać o potencjalnych ryzykach i nieprzewidzianych sytuacjach, jakie się z nią wiążą. Aby finansowo zabezpieczyć się przed ich skutkami, warto ...
Mitsubishi ASX 2013, Mocny – Bezpieczny – Prosty Od dnia premiery w 2010 roku model Mitsubishi ASX sprzedał się w 250 tyś. egzemplarzy, z czego 140 tyś. znalazło nabywców w Europie i Rosji. Tym samym pojazd stał się globalnym rynkowym przebojem firmy Mitsubishi Motors ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.