REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
cake napisał(a):Otóż to kolego. Z kosztami eksploatacji się liczę i wiem, że będzie mnie na to stać. Lecz wiem jaki budżet posiadam, bo skoro za małe pieniądze można się powozić w miarę szybkim autem i o nie odpowiednio dbać, to dlaczego nie. Na siłę nie ma co kupować, bo później krążą opinie, że takie a takie auto z takim silnikiem się psuje na potęgę. Jak dbasz, tak masz.. tym się kieruję jako posiadacz auta i niczego autu nie odmawiam ani niczego nie odkładam na później.
cake napisał(a):Jakbym chciał kupić auto żeby na nim zarobić to bym się wziął za odrestaurowanie klasyka, ale nie mam ani umiejętności, ani pieniędzy. To jest oczywista oczywistość, że w auto pójdzie sporo pieniędzy, których nie odzyskam. Ale tego nie liczę. Auto będzie bardzo zadbane i na tym mi będzie zależało, a to za ile sprzedam.. cóż. Sprzedam za tyle za ile ktoś będzie w stanie za nie dać. Tutaj nie ma co się oszukiwać ani kupować na siłę coś czym by się nie chciało jeździć dlatego tylko, że może trzyma bardziej cenę.