Może coś z tych Cie zainteresuje? [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
[link do oferty na Olx wygasł] - szkoda tylko że nie ma zdjęć Vento [link do oferty na Olx wygasł] - bardzo ładny,od młodego gniewnego ale wygląda na zadbanego,szkoda że troche słaby silnik.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Lexus LC F z napędem na obie osie? O tym, że Lexus przygotowuje wyczynową wersję flagowego coupe LC, wiadomo już od półtora roku i w mediach pojawia się coraz więcej danych dotyczących nowego samochodu, a nawet szpiegowskie zdjęcia wykonane podczas ...
Wczoraj byłem u mojego mechanika co ma swoj warsztat i specjalizuje sie w oplach.I autko jezdziło wczesniej przed tym panem co ja kupiłem u znajomego mojego mechanika także zna cała historię.Z przodu okazało się ze była bita ale silnik jest w dobrym stanie,co do oleju to zerknę.We wtorek mam podjechac zeby pod komputer podlaczyc ją i wtedy bedzie wiadomo co ja boli.A rozrzad i olej pewnie wymienię.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.