Ja mam LG L9 od 2 lat + karta 16GB
Swego czasu miał największy wyświetlacz w swojej cenie - 4,7" za 800zł.
Android 4.1.2 bardzo fajnie pracuje i nie wiesza się
![Wink ;)]()
Grunt to dobry niezapchany soft. Największa zaleta to rewelacyjny wyświetlacz IPS, przy którym amoledy i TFTki od sony wyglądają biednie. Dlatego teraz w nowych iphonach będą montowane IPSy od LG
![Uśmiechnięty :)]()
Na minus takie sobie wykonanie ale nie skrzypi i nie ma żadnej ryski jeszcze mimo, że nie używam w pokrowcu.
Raz rozwaliłem wyświetlacz bez uszkodzenia GorillaG i zabuliłem 208zł za naprawę w serwisie LG. Z parapetu tak niefortunnie spadł mi ciężki wzmacniacz wielkości pięści, że trafił na telefon z wysokości ok. 30cm
Teraz powoli rozglądam się za nowym i za nic nie kupie iphona, bo mi się nie podobają (gust jak w przypadku aut) i nie chcę płacić za modę (ceny to jakiś głupi żart)
![Mr. Green :mrgreen:]()
Te grube zabierające wyświetlacz ramki są dla mnie paskudne do czego się nie przekonam za nic. Wole smukłe telefony
Mój typ na dziś? LG G2 lub G3s jeśli chodzi o tańszy. G3 jeśli chodzi o droższy, a i tak niedługo stanieją z racji wejścia G4 na rynek. Android już 5.0
![Wink ;)]()
Dobrze wykończone w przeciwieństwie do budżetowej linii L. No i dalej są to telefony w dobrej cenie o dobrych parametrach. Za Samsunga trzeba więcej zapłacić, a wcale lepszy nie jest.
Kolega ostatnio wziął L90 za 600zł i też póki co zadowolony.