Te trzy diamenty to naprawdę są Japońskie i robione w Japonii a konkretnie to montownia Yokohama. Do Polski przypływają na statkach.
![Tak :yes:]()
Samsung i cała reszta azjatyckiego sprzętu robiona jest w różnych montowniach ich sprzęt to jednym słowem taki składak
![Nie :no:]()
jak Opel , niby niemiecki a składany w montowniach Tychy/Gliwice. Ale wracając do Motoroli to zastanawiąjącym jest fakt ,że wszystkie służby w Polsce i nie tylko bo w innych krajach też : Policja,Straż Pożarna,Straż Graniczna,Straż Ochrony Kolei, Służba Więzienna i inne formacje korzystają z krótkofalówek Motorola i jakoś nie
kupili sprzętu azjatyckich gigantów choć zapewne jest tańszy ale ....czy wytrzymalszy i niezawodny???
oto przykład
Mam sąsiada który mieszka na parterze wieżowca stojącego 200m obok mojego mieszkania i kiedy do niego dzwonię często słyszę komunikat ,, abonent jest po za zasięgiem lub ma wyłączony telefon" po kilku próbach kiedy się dodzwoniłem okazuje się że jego telefon azjatyckiego producenta milczy... a jest nowy on o tym wie bo inni też mu o tym mówili .Mój natomiast swobodnie odbiera nawet jak zejdę do piwnicy i to jest właśnie ta różnica
![Szczęśliwy :D]()