Kacper napisał(a):Niezależnie od tego ile będziesz stał?
Masz skrzynię manualną czy automatyczną?
Ostatnio jak stałem 15min, to cały czas działał. Skrzynia manualna.
Kacper napisał(a):Jak ruszysz czy jak wrzucisz bieg?
Wyłącza się zaraz po tym jak ruszę.
Kacper napisał(a):Masz zapewne klimatronik który steruje nawiewem. Czy filtr kabinowy miałeś wymieniany?
Tak, wymieniam filtr co roku przy serwisie.
Kacper napisał(a):Próbowałeś wyłączyć panel następnie odpalić auto i podczas jazdy dopiero go włączyć? Co się wtedy dzieje?
To samo. Zaraz wyłącza nawiew.
Kacper napisał(a):Warto by było sprawdzić czy układ klimatyzacji nie wyrzuca jakiegoś błędu.
Nie sprawdzałem na profesjonalnym sprzęcie, tylko podpinałem iCar i sprawdzałem na aplikacji w telefonie, to nic nie pokazywało.
Kacper napisał(a):Próbowałeś zrobić kalibrację panelu klimatronika? U ciebie chyba przy przekręconej stacyjce do kontrolek naciskasz jednocześnie przyciski nawiewu na przednią szybę i obiegu wewnętrznego. Po tym powinny migać diody przycisków od panelu i powinno być słychać ruch silniczków sterujących klapkami nawiewu. Czas trwania takiej kalibracji nie powinien przekroczyć 60 sek. Potem wyłączasz zapłon, włączasz ponownie i powinno być ok.
Próbowałem zrobić tą kalibrację, tak jak pisałeś, ale nic się nie dzieje. Może jakaś inna kombinacja przycisków, albo coś, ale nie mam na ten temat pojęcia. Może coś poradzisz.