Nawigacja 200-400 zł

17 Kwi 2015, 20:54

Nawigacja Vordon jest bardzo wytrzymała, co w mojej dość licznej rodzince jest bardzo ważną cechą różnych sprzętów. Już kilka razy upadła na ziemię rzucona przez dzieci i nic jej się nie stało - poza kilkoma zadrapaniami. Jest to stosunkowo tanie urządzenie, więc przyznam, że byłem zaskoczony stanem po takich zajściach. GPS zaciął się tylko raz od zakupu, poza tym jest całkiem sprawny. Polecam.
kamilstachura
Nowicjusz

Auto: Opel Zafira

22 Maj 2015, 18:52

Ja również w tym przedziale cenowym zdecydowałam się na nawigację firmy VORDON. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona jej działaniem, bardzo dużo zalet za małe pieniądze. Dużo dostępnych, aktualnych map, szybkość wyszukiwania trasy do celu, brak problemów z sygnałem. Bardzo dobry sprzęcik.
Olga
Obserwowany

Auto: Opel Omega

28 Maj 2015, 22:03

skoro jesteś zawodowym kierowcą to dołóż te dwie czy trzy stówki i kup Garmina, ja kupowałem kilka miesięcy temu na avans.pl i mam dożywotnią aktualizacje, jaka jest nawigacja każdy kierowca się orientuje w tej firmie, wie że z niej są najlepsze navi. Kosztowała mnie z tego co pamiętam nie całe 700zł.
AutoMan
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 05 1990
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Skoda Octawia
Paliwo: Diesel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Łańcuchowe rozrządy nie są bezobsługowe
    Jeśli nie chcesz mieć problemu z łańcuchowym napędem rozrządu, powinieneś nauczyć się dbać o nowoczesny silnik. Myślisz, że skoro kupiłeś nowy lub kilkuletni samochód, to nie musisz nawet zaglądać pod maskę pomiędzy ...