Nawigacja do 1500zł

16 Sty 2010, 19:30

Witam

Chciałbym kupić nawigację do auta. Mam na wydanie 1500zł
Chciałbym aby nawigacja była na systemie windows mobile (im nowszy tym lepiej) by posiadała WI-Fi, ekran co najmniej 4,5 cala.
Chcę kupić nawigację w sklepie i płacić abonament (czy jak to się nazywa).
Wskazany jest też "Asystent pasa ruchu" (siostra to chce)
Oraz ,żeby jak najdokładniej pokazywał aktualną pozycję, bez opóźnień itd.
(Z wyglądu prostokąt (kwadrat nie wchodzi w grę) i by było jak najmniej przycisków po stronie wyświetlacza)
Osobiście chciałbym aby posiadał wgraną automapa.

Z góry dziękuję za pomoc.

PS. najlepiej aby z wyglądu przypominał Zdjęcie
Altruista
Nowicjusz

Miejscowość: Zimna Wódka

20 Sty 2010, 21:18

Muszę przyznać, że jesteś dość wymagającym klientem. Ale skoro chcesz wydać takie pieniądze na nawigację, to faktycznie lepiej zainwestować w coś dobrego. Szukałem odpowiedniego modelu dla Ciebie i każdy miał jakieś braki. Nie jestem jednak specjalistą i nie znam pełnej oferty na rynku. Może więc powinieneś się zgłosić do fachowców? Polecam ten adres nawigacje-gps.pl - obsługa odpowie Ci na każde pytanie i doradzą najlepszy sprzęt.
winnetou
Nowicjusz

Miejscowość: z Polski
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Turbodoładowany, benzynowy silnik 1.6 DIG-T 163 KM
    Nissan rozszerza ofertę cenionego modelu Qashqai o wersję z zaawansowanym silnikiem benzynowym DIG-T 163. Nowy, czterocylindrowy, turbodoładowany silnik 1.6 jest zgodny z rygorystyczną normą emisji spalin EURO 6 i zapewnia ...
    Volkswagen Crafter "Van of the Year 2017"
    Nowy Crafter marki Volkswagen Samochody Użytkowe, produkowany wyłącznie w fabryce w Białężycach koło Wrześni, pod wieloma względami wyznacza standardy wśród aut dostawczych. Samochód ma bardzo bogate wyposażenie ...