Nawigacja do 400zł

02 Paź 2009, 14:34

Witam szukam niedrogiej nawigacji ale kompletnie sie na tym nie znam. Nie zależy mi na jakiś bajerach(mp3, itp) tylko dobrej, nie gubiącej zasięgu nawigacji z dobrą mapą. Z góry dzięki za jakieś propozycje/sugestie.

Pozdro
dizik89
Nowicjusz

Miejscowość: racibórz

02 Paź 2009, 14:51

Polecam coś takiego;
[link do oferty na Allegro wygasł]
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna

02 Paź 2009, 15:12

->http://my-navia.pl/

bardzo dobra strona poczytaj pomyśl ;)
wszystko zależy od tego do czego potrzebujesz navi :wink:
Ostatnio edytowany przez pocieszny, 02 Paź 2009, 17:54, edytowano w sumie 1 raz
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

03 Paź 2009, 13:27

ja od kilku tygodni mam okazje testowac nawigacje w nokii 6710 navigator i musze przyznac, ze to jest swietne. dziala szybko, mnostwo map do pobrania. W ogole te nokiamaps sa dobrze, porzadnie zrobione. mysle ze sytuacja, kiedy z gpsem wpada sie do jeziora nie wchodzi w grę ;) Mozna spojrzec tu http://www.nokia.pl/explore-services/no ... ona-glowna
Pantek
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

27 Paź 2009, 12:54

Myślę, że Mio to całkiem niezłe rozwiązanie. Sam ostatnio zamówiłem taką nawigację http://www.lucasgsm.pl/nawigacje-gps/na ... ceu/?pop=0 i jestem z niej zadowolony. Działa jak należy, a do tego dobrze się prezentuje. Cena nie jest wygórowana jak za takie urządzenie, a myślę, że posłuży mi jakiś czas.
winnetou
Nowicjusz

Miejscowość: z Polski

27 Paź 2009, 18:08

Ja w poniedziałek kupiłem MaxCom 501 w Euro Agd za 400zł. Jak na razie działa bez zarzutu, ma cienką ramkę więc nie jest większa od większości modeli 4.3". No i bez żadnego odblokowywania można uruchomić AutoMapę:-)
Kamilp
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Design of the Year - nagroda dla SKODY Octavia
    "Nagroda "Design of the Year" to wielki zaszczyt dla SKODY i ogromne wyróżnienie dla całego naszego zespołu. Nowa Octavia jest klasą sama w sobie pod każdym względem. Jej doskonałe proporcje, czyste i ostre linie nadwozia ...

28 Paź 2009, 00:20

Z takiej do 400zł mogę Ci polecić taki MioMoov . Zadowoliła nawet mego tatę-kierowcę, więc jest godna uwagi;)Poza tym zawsze możesz zapytać sprzedawcę, jaki model byłby najodpowiedniejszy w tej cenie. Wszystko zależy od tego, gdzie chcesz jej używać, po co , na jakich mapach najbardziej Ci zależy. W lucasgsm mają cierpliwość dla zielonych klientów, naprawdę wiem coś o tym;)
For-Sys
Nowicjusz

Miejscowość: krakow/lzn

28 Paź 2009, 14:22

Polecam Mio. Sam używam wersji 200 z "apgrejdowanymi" mapami ;-) Ale na Allegro poniżej 400 zł można już kupić znacznie lepszy sprzęt - model 360.
Ostatnio edytowany przez pimpurdan, 28 Paź 2009, 22:43, edytowano w sumie 1 raz
pimpurdan
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

19 Maj 2011, 22:57

Witam, mam nawigację 5 cali od tego allegrowicza: Link był niezgodny z regulaminem forum i został usunięty i jestem z niej bardzo zadowolony.
Standardowo wgrana mapa Polski jest dobra, nie ma większych problemów z wyszukiwaniem trasy, ani z skokami nawigacji (w niektórych bywają spore różnice), głośniki mówią głośno i wyraźnie, ekran też nie przyprawia mi problemów z odczytaniem tego co chcę wiedzieć (w końcu dlatego wziąłem 5 cali).
Do tego nawigacja jest odblokowana, więc jak nie spodoba ci się standardowa mapa to możesz łatwo zainstalować inną.
W sumie polecam zainteresować się tym produktem, nie miałem żadnych problemów z wysyłką od norpen007
Ostatnio edytowany przez arekk10, 19 Maj 2011, 23:47, edytowano w sumie 1 raz
arekk10
Nowicjusz

Miejscowość: Przemyśl