Nawigacja do ciężarówki do 500zł

31 Sie 2010, 13:46

Witam
Staję przed zakupem nawigacji jak w temacie. Najważniejsze żeby podawała wysokości wiaduktów, tonaż itd. to co niezbędne do przejazdu dużym zestawem. Fajnie gdyby obsługa była intuicyjna, bo kierowca jest na bakier z tego typu wynalazkami. Możecie coś polecić wartego uwagi?? Bo sam nie wiem na co patrzeć.
Z góry dzięki za pomoc
marlon23
Nowicjusz

Miejscowość: RUDNIKI

06 Wrz 2010, 16:42

polecam ta kolego sam używam ją w dostawczaku
[link do oferty na Allegro wygasł]
lub ten model
[link do oferty na Allegro wygasł]

Ekran super dotykowy duży widoczny w słońcu jeszcze nigdy nie nie zawiódł ale pamietaj ze musisz aktualizowac mapy.
Gekko
Nowicjusz

Miejscowość: WZW

31 Paź 2010, 21:50

kurcze jest tak wielki wybór obecnie nawigacji, że cięzko cos polecic ale ja używam i jestem bardzo zadowlony z nawigacji Vordon, zjeździłem z nia kawał Europy, wgrałem sobie Auto mapę i działa fajnie, sprzet za rozsądną ceną i przede wszytskim trwały
motofreak
Nowicjusz

Miejscowość: kraków

15 Gru 2010, 14:39

też polecam nawigację Vordon, też mam z nia podobne doświadczenia, że kupiłem specjanie przed wakacjami bo zorganizowałem z kolegami trip po Europie i wszędzie dojechaliśmy bez problemu, także dobry sprzet polecam
zmotoryzowany
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

29 Gru 2010, 21:03

Ja tam polecił bym [link do oferty na Allegro wygasł] konkretna nawigacja .Jeżeli jeździsz po za granice kraju to szukaj nawigacji z systemem Traffic Message Channel (TMC) bardzo pomocne bo informuje o korkach i szuka szybko nowej trasy z pewnością będziesz chwalił ta funkcje.Druga to [link do oferty na Allegro wygasł] ma trochę za dużo bajerów moim zdaniem chociaż kamera cofania by mi się przydała .Trzecia propozycja to [link do oferty na Allegro wygasł] jedyny minus tej nawi to trochę mała przekątna jak na ta cenę .Ja osobiście brałbym tomtoma
szafik25
Nowicjusz

Miejscowość: Warszowice

17 Kwi 2015, 20:53

Ciężko mi odnieść się do innych nawigacji, ponieważ jest to moja pierwsza - Vordon, w dodatku kupiona za pieniądze z pierwszej wypłaty. Jestem z niej bardzo zadowolony. Jakość produktu jest bardzo dobra za taką cenę. GPS ładnie wygląda, ma dobrą baterię, szybko wyszukuje mapy. Mogę go polecić każdemu.
kamilstachura
Nowicjusz

Auto: Opel Zafira
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Auto Bartosza Ostałowskiego w płomieniach!
    Bartosz Ostałowski jest wyjątkowym drifterem. Jako pierwszy Polak gościł w kultowym programie The Grand Tour. Ponadto, jest jedynym na świecie posiadaczem zawodowej licencji FIA, mimo że auto prowadzi bez użycia rąk. Poprzez ...