13 Maj 2011, 01:10
Ja polecam nawigację 4,3 cala od tego allegrowicza: Link był niezgodny z regulaminem forum i został usunięty
Jeszcze nigdy mnie nie zawiodła, a trochę kilometrów z nią nabiłem. Uważam że sam GPS jest czuły, wgrana standardowo mapa Polski i Europy (przy czym testowałem tylko Polski, nie jeździłem jeszcze z nią za granicę) jest co najmniej dobra. Nawet kiedy przegapimy jakiś skręt nawigacja nie każe nam natychmiast zawrócić, niestety moja poprzednia nawigacja miała ten problem, potrafiła to robić przez dobrze ponad kilometr, po czym wyznaczała nową trasę, co mieliła przez następny kilometr, tutaj szybciutko wyznacza nam nową trasę chwilkę po minięciu zakrętu który mieliśmy zrobić.
Głośniczki dają radę, mówią głośno i wyraźnie, ekran też jest przejrzysty, nawigacja fabrycznie odblokowana.
A teraz wady...
Bateria jest dość słaba, w zasadzie polecam ją prawie cały czas trzymać w gnieździe zapalniczki, drugą poważną wadą jest długi okres czekania na przesyłkę, ja czekałem odrobinę ponad dwa tygodnie (wysyłka z Chin).
Tak czy inaczej uważam że nawigacja od norpen007 jest godna uwagi.
Ostatnio edytowany przez
arekk10, 14 Maj 2011, 07:12, edytowano w sumie 1 raz