Nawigacja do miasta

04 Mar 2015, 22:44

Witam, poszukuję dokładnej nawigacji do miasta ( Kraków ), taką dla taksówkarza/ kuriera. Która będzie mieć dobry sygnał pomiędzy budynkami, szybko znajdywać sygnał, płynny i przejrzysty ekran, w miarę tanie aktualizacje map, nie znam się za bardzo na tym bo nigdy nie korzystałem i nie potrzebowałem, jeśli ktoś ma jakieś porady, sugestie to chętnie poczytam na co zwracać uwagę przy zakupie, cena ok 500 zł
bobastck
Nowicjusz

Prawo jazdy: 21 08 2011
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: opel astra II
Silnik: 1,4 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

21 Mar 2015, 15:37

Ja mam nawigację TomTom i jestem zadowolony, bo jak na razie zawsze dobrze mnie poprowadziła, nawet po zupełnie nieznanych mi miejscach. Jak na swoją cenę jest wręcz za dobra i nieustannie się aktualizuje. To naprawdę tania nawigacja gps, bo zapłaciłem za nią około 300 złotych, a szczerze mogę ją polecić. Pozdrawiam!
gentekman
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Auto: Mazda 6
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Land Cruiser
    Historia tego modelu sięga lat 50. ubiegłego wieku. Wtedy to został zaprezentowany przez Toyotę model BJ – zgrabna terenówka, która sprawdzała się w trudnym terenie. Zalety samochodu – prosta konstrukcja ...
    Koniec świata odwołany! Rozpoczęła się epoka MINI
    Koniec świata odwołany. Czas na zabawę! W wielu krajach Ameryki Środkowej, takich jak Meksyk czy Gwatemala, 21 grudnia 2012 odbyły się huczne uroczystości na powitanie nowej ery. Data pochodzi ze źródeł historycznych ...