Nawigacja do miasta

04 Mar 2015, 23:44

Witam, poszukuję dokładnej nawigacji do miasta ( Kraków ), taką dla taksówkarza/ kuriera. Która będzie mieć dobry sygnał pomiędzy budynkami, szybko znajdywać sygnał, płynny i przejrzysty ekran, w miarę tanie aktualizacje map, nie znam się za bardzo na tym bo nigdy nie korzystałem i nie potrzebowałem, jeśli ktoś ma jakieś porady, sugestie to chętnie poczytam na co zwracać uwagę przy zakupie, cena ok 500 zł
bobastck
Nowicjusz

Prawo jazdy: 21 08 2011
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: opel astra II
Silnik: 1,4 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

21 Mar 2015, 16:37

Ja mam nawigację TomTom i jestem zadowolony, bo jak na razie zawsze dobrze mnie poprowadziła, nawet po zupełnie nieznanych mi miejscach. Jak na swoją cenę jest wręcz za dobra i nieustannie się aktualizuje. To naprawdę tania nawigacja gps, bo zapłaciłem za nią około 300 złotych, a szczerze mogę ją polecić. Pozdrawiam!
gentekman
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Auto: Mazda 6
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Szukasz samochodu do XXX zł? Przeczytaj koniecznie!
    Jesteś na tym forum pierwszy raz? Szukasz porady co kupić do wybranej przez Ciebie kwoty? Użyj wyszukiwarki! Może znalazła się już odpowiedź na dręczące Ciebie pytanie, a Ty zaoszczędzisz swój czas! Dbaj o forum i ...
    Błędy w bazie historiapojazdu.gov.pl - 850tyś. km w rok
    Niestety błędy w bazie historiapojazdu.gov.pl zdarzają się, system jest nie doskonały, podczas kontroli policjant zagląda przez ramie i cos tam spisuje, nie rzadko nie wiedząc czy to licznik dzienny, tymczasowy czy może to ...