Nawigacja GPS do 200zł

22 Cze 2011, 16:38

Witam potrzebuję nawigacji do pracy, obszar śląskie. Max mogę dac 200zł nie potrzeba żadnych bajerów. Znalazłem takie propozycje proszę o opinię i komentarz.

[link do oferty na Allegro wygasł]

+

oraz

chamakolej
Nowicjusz

Miejscowość: jawo

23 Cze 2011, 06:19

Za 200 zł widziałem w Biedronce w ub. tygodniu GoClever 5040 z AutoMapą 6.6. I chyba na niej bym się skupił.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

23 Cze 2011, 09:23

jeszcze mio moov 200 z 2008 roku namierzyłem. Elektornika w biedronce jakoś za mną nie przemawia
chamakolej
Nowicjusz

Miejscowość: jawo

23 Cze 2011, 13:03

No to kup tą samą nawigację na allegro tyle, że 30-40 zł drożej. Wówczas będziesz miał ten sam zestaw tyle, że nie z Biedronki a z allegro 40 zł drożej. Za 200 zł masz 5 cali ekran, procesor samsunga i dobrej jakości odbiornik GPS + licencja na AutoMapę 6.6.
W razie problemów na gwarancji idziesz do Biedronki z paragonem i albo od ręki wymieniają na nowe albo oddają pieniądze. Polska mentalność, no cóż...
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Rok produkcji: 1997

23 Cze 2011, 20:12

zwłaszcza że ta z alledrogo to od tego samego dystrybutora co w biedronce :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

23 Cze 2011, 20:23

To już nawet nawigację robią z biedronki :shock: Bardzo pożyteczne te stworzenia :mrgreen: :mrgreen:
nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem... ;)
BRODATY
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Muhlhausen ;)
Auto: Nissan Terrano II
Silnik: 2.4 KA24E 124KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Rok produkcji: 1995
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Doświadczalny samochód autonomiczny Lexusa
    Po torze testowym amerykańskiego Toyota Research Institute (TRI) jeździ biały Lexus LS 600hL z kamerami na dachu. Obecność licznych czujników nie dziwi – to w końcu samochód doświadczalny. Pewną konfuzję ...