Nawigacja - jaką markę wybrać?

31 Lip 2018, 19:24

Chce sobie kupic sobie porzadna nawigacje znalazlem taka marki Goclever - co to za firma? Poczytałem o niej i prezentuje się bardzo dobrze, ktos z was może używal lub posiada ? Jakie opinie ?
Ostatnio edytowany przez ArteK, 01 Sie 2018, 15:35, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Regulamin 4.4.e
kuto21
Nowicjusz

Auto: Skoda fabia

01 Sie 2018, 15:34

Coś tu pachnie reklamą strony na której nic konkretnego nie ma ;/

Może najpierw napisz jaką nawigację potrzebujesz bo zawsze od tego się zaczyna a dopiero później sprawdza się modele, co oferują a na końcu zostaje wybór producenta. Może się okazać ze po przefiltrowaniu opcji jakie ci są potrzebne nie będziesz miał w czym wybierać, a zakładanie z góry że ten producent jest ok ;/ nie jest dobrym rozwiązaniem.

Poza tym urządzenia tego producenta to czyste chińczyki :)
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

09 Paź 2018, 10:32

Miałem dwie nawigacje Goclever, jedna wytrzymała jakieś 3 lata, załatwiłem ją zostawiając w mróz w samochodzie. Drugą mam od około 4 lat i raczej bez większych problemów. Oczywiście nawigacja za 150 zł nie jest super szybka, nie działa jakoś idealnie dotyk, ale bez problemu można aktualizować mapy, dzięki temu że jest na Win.
mateusz9986
Zaawansowany

Miejscowość: Wałycz
Prawo jazdy: 0- 3-2010
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Renault Megane II ph II
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Hyundai Santa Fe Nowej Generacji w testach Euro NCAP
    Hyundai Santa Fe Nowej Generacji został uznany za najbardziej bezpieczny samochód w swoim segmencie, w ocenie Euro NCAP w 2012 roku. Wyniki we wszystkich kategoriach testowych okazały się najlepsze w klasie, co czyni ...