Nawigacja samochodowa, problem z baterią

26 Sie 2012, 20:54

w mojej nawigacji spuchła bateria do tego stopnia że rozeszła sie obudowa czy ktos wie może jaka jest tego przyczyna i czy mozna wymienić baterie
stan22
Obserwowany

Prawo jazdy: 20 01 1994
Auto: citroen c3

27 Sie 2012, 10:02

Bateria jest wymienna? Jeśli nie to nie możesz wymieniać no chyba, że zrobi to serwis albo masz takie umiejętności. Pytanie czy urządzenie jest jeszcze na gwarancji bo jeśli tak to reklamuj?
navifan
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

27 Sie 2012, 18:39

Bateria raczej powinna dac sie wymienić ,napewno nie łatwo poniewaz jest w pewnym sensie zlana z płytka Bardziej nurtuje mnie przyczyna ,gwarancji na nia juz nie mam ale o dziwo nadal działa (no moze troche dziwnie wyglada) Chciałbym poznac przyczyne ,czy to wina bateri czy może napięcia w gniazdku samochodowym?
stan22
Obserwowany

Prawo jazdy: 20 01 1994
Auto: citroen c3

27 Sty 2013, 18:00

Jaki to dokładnie model nawigacji? Podaj więcej szczegółów i będziemy wiedzieć co doradzić,teraz piszesz zbyt ogólnie. Poza tym czy nawigacja jest jeszcze na gwarancji?
Basston
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 05 1999
Auto: Aveo
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Ultima GTR i wyścigowa Corvetta - Jerzy Dziewulski
    Jerzy Dziewulski, honorowy członek klubu Elite Circle co roku podczas imprez motoryzacyjnych zaszczyca nas swoją obecnością prezentując swoje auta między innymi Ariela Atoma, Ultimę GTR i wyścigową Corvette. W tym roku po ...