REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mało dokłądna czyli główne drogi brak dkłądnej numeracji w mniejszych miejscowościach brak nazw ulic ogólnie lipazazapo napisał(a):co to znaczy że mało dokładna? z mapami coś nie tak? wszędzie czy np w jakich konkretnych miastach?
marketingzazapo napisał(a):Miraku, no właśnie czytałem że te najnowsze mapy Nokii są dużo lepsze od tych, które wymieniłeś i dlatego szukam kogoś kto je już używał
Toretto napisał(a):mój kolega ma ponoc lipa, mało dokładna
pocieszny napisał(a):mało dokłądna czyli główne drogi brak dkłądnej numeracji w mniejszych miejscowościach brak nazw ulic ogólnie lipazazapo napisał(a):co to znaczy że mało dokładna? z mapami coś nie tak? wszędzie czy np w jakich konkretnych miastach?
Miraku napisał(a):Dużo lepiej wychodzi jakikolwiek telefon z gps i nawigacja garmin/tom tom/automapa, dokupione osobno, bo te z nokia maps są dużo gorszej jakości, mniej funkcjonalne i myślę, że nie warte pieniędzy. Sam używam Nokii E50 + odbiornik gps + garmin mobile i jestem w 100% zadowolony.
pocieszny napisał(a):marketingzazapo napisał(a):Miraku, no właśnie czytałem że te najnowsze mapy Nokii są dużo lepsze od tych, które wymieniłeś i dlatego szukam kogoś kto je już używałmam nie używam jest to wielkie dziadostwo, jestnawet gorsze od treck buddy
ogólnie na asfalt do samochodu Auto Mapa, do turystyki Garmin (przeróżny w zależnosci co robimy), do offroadu (przeróżnego) OZI, GPSTuner. a telefon do dzwonienie
im mniej bajerów tym dłużej bateria trzyma