14 Maj 2011, 23:04
Zależy na kogo trafisz, niektóre firmy sprawę mają całkiem gdzieś i po prostu koncentrują się na zbiciu ceny produkcji, a niektóre starają się zrobić to tak żeby w miarę działało i dalej było tanie.
Sam mam nawigację stąd: Link był niezgodny z regulaminem forum i został usunięty i uważam że jest bardzo dobra jak na swoją cenę: duży, wyraźny wyświetlacz, dobry moduł GPS, nadające się do użytku głośniki (czasami to tragedia, nawet w firmowych navi), wgrana standardowo mapa też nie jest zła, choć nie jest to żadna z tych popularnych, jednak urządzenie jest odblokowane, więc można sobie spokojnie wgrać co tam chcemy (w zasadzie wszystkie chińczyki są odblokowane, czasami także niektóre "mniej" chińskie, kumpel kupił sobie kiedyś w biedronce i też nieźle się sprawdza... po wymienieniu mapy, bo wcześniej było marnie). Tak czy inaczej polecam zerknąć na droptrend.com - nawet jeśli nie spodoba ci się navi którą ja mam mają parę innych nawigacji i sporo innych rzeczy (np. DVD samochodowe, które też mam i też jest całkiem dobre).
Ostatnio edytowany przez
arekk10, 16 Maj 2011, 07:42, edytowano w sumie 1 raz