Nawigacja z usa, polskie mapy

18 Maj 2012, 20:54

witam,
mam problem posiadam mercedesa Gl ma wbudowaną nawigację z mapami na płycie CD. Chodzi mi o najlepiej wymianę tej płyty na taką z polskimi mapami. Czy to będzie działać? Czy można to sobie skądś ściągnąć, żeby dużo nie płacić.
galat
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001

27 Sie 2012, 10:00

Niestety będziesz dużo płacić. Pozostaje autoryzowany dealer co będzie bardzo drogie lub jakiś magik który będzie drogi.
navifan
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

27 Sty 2013, 17:59

Moim zdaniem raczej nie ma takiej szansy,ponieważ musiałbyś wgrać całe oprogramowanie od nawigacji fabrycznej,plus dodatkowo mapy PL- co w praktyce jak wspomniał Przedmówca,może sporo kosztować.
Basston
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 05 1999
Auto: Aveo
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna

27 Sty 2013, 22:08

tylko mapy Europa/PL nie przesadzajmy
tragedi cenowej nie ma, zreszta jak ktoś kupuje GLke to nie rozumiem skąpienia 500 za mapy
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Najbardziej niebezpieczne dni tygodnia to piątek i sobota
    Czy wraz z początkiem weekendu na drogach robi się spokojnie? Niestety, to właśnie wtedy jest najbardziej niebezpiecznie: w piątki ma miejsce najwięcej wypadków, a w soboty ginie w nich najwięcej osób. Od piątkowego ...