Witam. Mój problem polega na tym że jechałem z górki, zatrzymałem się, włączyłem wsteczny i chciałem cofnąć. Po krótkim cofnięciu (30 cm?) coś szarpnęło silnikiem i skrzynia całkowicie przestała działać. Tzn wchodzą biegi ale działa tak jakby był na luzie. Po włączeniu biegu słychać lekkie chropnięcie w silniku. Dodam że temu wydarzeniu towarzyszyło od razu zapalenie się czerwonej kropki przy wskaźniku od wody. Co to mogło się wydarzyć?
Miałem podobny problem i mechanik stwierdził, ze to po prostu skutek zużycia skrzyni i nie stosowania ceramizatora. Niestety, trochę mi wyszło za naprawę
Dacia Duster Blackshadow nowa seria limitowana Wszechstronny SUV marki Dacia przybiera nową szatę miejskiego stylu. Dzięki starannie dobranym elementom wystroju zewnętrznego Duster Blackshadow nie pozostanie niezauważony. Wyróżnia go między innymi krata wlotu powietrza ...
Toyota Corolla E11 G6 / G6R (1997–1999) Zaprezentowana w 1997 kolejna, przednionapędowa generacja Corolli zasłynęła uniwersalnością zastosowań oraz trwałością i bezawaryjnością. Podobnie jak w przypadku wcześniejszych generacji, z którymi dość mocno była ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.