witam forum; dzisiaj w urzedzie rejesstracji powiedziano mi ze musze dostarczyc wszystkie umowy kupna sprzedazy jakie byly zawarte na moj samochod dopiero go zarejestruje bo ktos w przeszlosci nie zarejestrowal go:) czy mnie sie to sni?czy mial ktos taki przypadek prosze o e-maile na [email widoczny po zalogowaniu] pozdrawiam
mam podobny problem, tez nie moge zarejestrowac auta, nie mam wszystkich umow. poprzedni posiadacz mial tylko 2 umowy kupna a w dowodzie jest jeszcze 3 osoba od ktorej nie mam umowy ( jest za granica), co mam zrobic jezeli w urzedzie nie chca mi tego przyjac?
Zużycie paliwa na biegu jałowym Ile spala przeciętnie osobowe auto podczas pracy silnika na wolnych obrotach? Wiadomo, że różnice między ciepłym, a zimnym silnikiem są spore, więc przyjmijmy że silnik nagrzany jest do 90 stopni. Czasami lubię zostawić ...
Kalkulator - prawo jazdy kat. "B" + przyczepa Jak ciężką mogę ciagnąć przyczepę mając prawo jazdy kategorii"B"? Czy mogę jechać z przyczepą kempingową? Czy przyczepa musi posiadać hamulec najazdowy? Jak policzyć czy jazda z przyczepą jest zgodna z prawem?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.