Nie można ustawić zbieżności

19 Kwi 2008, 23:25

Witam od 1.5 roku posiadam golfa IV generacji, problem moj polega na tym iz mimo wymiany tulej oraz gum, pochylenie kół znacznie odbiega od siebie i od przyjętej normy pochylenie wynosi (mowa oczywiscie o przodzie): -0.19 stopnia a prawe az -1.14 stopnia gdzie zalecane ustawienie wynosi okolo 0.20. Mechanik nie byl w stanie powiedziec dlaczego mimo proby ustawienia zbieznosci wyszly takie cyferki. Stwierdzil, ze byc moze jest to wina amortyzatora w co nie chce mi się bardzo wierzyć. Ja mysle, ze moze sa to drazki kierownicze, moze ktos z Was mial podobny problem?
byquu
Nowicjusz

• 20 Kwi 2008, 10:04

ja bym ci radzil isc do lepszego mechanika bo z doswiadczenia wiem ze zdarzaja sie tempaki i taki ci nasciemnia bo niewie co jest zespute.
    spacealone
    Nowicjusz

20 Kwi 2008, 11:33

W sumie to moze masz racje, moze i tak sprobuje. Bo gosciu nie wygladal za kompetentnie sam wiek jakies 26-7 lat mnie zastanawial, z tym, ze z drugiej strony byl to wlasciciel.
    byquu
    Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
      Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
      Gumball 3000 w Polsce
      Powoli, nawet bardzo powoli zbliża się Lato, a wraz z nim emocje związane wydarzeniami Elite Circle. Na dobry początek w maju, planujemy krótkie "przed Rage’owe spotkanie", a że wypada w tym samym czasie co odwiedziny ...