Nie odtwarza płyt

29 Maj 2009, 19:26

mam w samochodzie radio sony CDX-GT212 i mam nagrana plyte z mp3 ale nie odtwarz wyswietla error i wywala plyte, co jest źle?
olek-ok
Nowicjusz

Miejscowość: jestem?

29 Maj 2009, 22:15

Kolego z tego co pamiętam to niektóre radia samochodowe maja określoną metodę zapisu mp3 na cd. Powinno byc to opisane w instrukcji obsługi, ale wydaje mi sie zeby nagrać płytkę trzeba użyć programu DirectCD lub n normalnie z Windowsa

Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Tablice Rejestracyjne - wpisz numer i sprawdź skąd pochodzi auto.
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 7
Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki

30 Maj 2009, 14:15

Michał napisał(a):Kolego z tego co pamiętam to niektóre radia samochodowe maja określoną metodę zapisu mp3 na cd. Powinno byc to opisane w instrukcji obsługi, ale wydaje mi sie zeby nagrać płytkę trzeba użyć programu DirectCD lub n normalnie z Windowsa

Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

A możesz podać mi link do tego programu bo mam tylko spolszczenie?
olek-ok
Nowicjusz

Miejscowość: jestem?

01 Cze 2009, 09:29

Kolego nie jest tak łatwo program ten jest płatny. Należy bądź należał do pakietu Easy CD Creator 5, można też poszukać programu wykorzystującego format zapisu jako UDF. Ale przeczytaj instrukcje tam powinno być wszystko napisane....
Tablice Rejestracyjne - wpisz numer i sprawdź skąd pochodzi auto.
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 7
Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Akumulatory magazynują energię ze słońca i wiatru
    Jednym z głównych wyzwań związanych z wykorzystaniem odnawianych źródeł energii jest jej magazynowanie, co pozwoliłoby na zrównoważenie popytu na energię oraz jej podaży. Renault opracowuje rozwiązania ...